Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Χειμωνιάτικες αγκαλιές με τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο και τις κόρες τους

Οι τελευταίες δυο ημέρες ενδείκνυνται για παραμονή στο σπίτι, χουχούλιασμα αλλά και πολλές αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όσοι τυχεροί δεν βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε κάποιον από τους δρόμους της Αττικής ή δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στα σπίτια τους, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές όμορφες στιγμές ζεστασιάς με την οικογένειά τους.

Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε τα πράγματα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που επέλεξε να μείνει στο σπίτι της με τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο και τις δυο κορούλες τους Λυδία και Ηλέκτρα και να απολαύσει αυτές τις στιγμές μαζί τους.

Η ηθοποιός μάλιστα δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram στις οποίες τη βλέπουμε να απολαμβάνει τις αγκαλιές των αγαπημένων της και έγραψε:

«Είναι μια καλή μέρα να συνειδητοποιήσουμε πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε ένα μέρος να είμαστε ζεστά και μια αγκαλιά να νιώσουμε ασφαλείς. Όταν η φύση ξεσπά με τέτοιο πάθος δεν είναι αυτονόητο για όλους. Ας είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα για τα αυτονόητα μας».

Read More

And More