Πηνελόπη Πλάκα: Απαντά για τις φωτογραφίες που την δείχνουν σε τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Αποστολάκη!

Ο Κώστας Αποστολάκης πρόσφατα επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του τον χωρισμό του από την Αμέλια Αναστασάκη. Σήμερα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον δείχνουν σε τρυφερά τετ α τετ με την συμπρωταγωνίστρια του στο θέατρο Πηνελόπη Πλάκα.

Το περιοδικό Hello! το οποίο δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η νεαρή ηθοποιός είναι το κορίτσι του Κωστή Μαραβέγια. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό, οι αγκαλιές, τα φιλιά και η ερωτική ατμόσφαιρα σε πρόσφατη έξοδό τους αφήνουν να πιστέψουμε ότι γεννιέται ένας νέος έρωτας.

Τις φωτογραφίες σχολίασε η Πηνελόπη που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στο Πρωινό mou. Ο Πέτρος Κωστόπουλος άρπαξε την ευκαιρία και της ζήτησε να απαντήσει για τις εικονες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

«Είναι πολύ άσχημο να αναφέρονται πηγές οι οποίες δεν είναι πολύ καλά διασταυρωμένες, γιατί αναφέρθηκαν κάποια πράγματα άτοπα, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους αν θέλουν να την κάνουν. Δεν θα ήθελα να το κάνω πιο συγκεκριμένο», είπε η Πηνελόπη φανερά ενοχλημένη.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More