Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν με ενδιαφέρει να παντρευτώ επειδή είμαι τέσσερα χρόνια σε μια σχέση»

Η Πηνελόπη Πλάκα με  αφορμή την τρίτη σεζόν της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, ενώ αντέδρασε στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Στη σειρά υποδύεσαι μια κοπέλα που έφυγε από την πόλη και βρήκε τον έρωτα στο χωριό, στο πλευρό του Παναγή, τον οποίο παντρεύτηκε.  Στη ζωή σου σκέφτεσαι να παντρευτείς;

Πρέπει να ρωτάμε τους ανθρώπους αν θέλουν να παντρευτούν; Δεν ξέρω τι να σου πω, μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Όμως, τα τελευταία τέσσερα χρόνια είσαι σε σχέση…

Είμαι σε σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να παντρευτούν ούτε να κάνουν παιδί. Το ότι είμαστε σε σχέση δεν σημαίνει ότι δέσαμε τον γάιδαρο μας και θα κάνουμε ότι μας έχει μάθει η κοινωνία. Δύο άνθρωποι είναι σε σχέση γιατί είναι καλά, είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Είναι επιλογή και όχι επιταγή της κοινωνίας. Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και στη θρησκεία μας, βλέπω τον γάμο ως ευλογία, γιατί ξεκινάς με έναν άνθρωπο να δημιουργήσεις οικογένεια. Για εμένα ο γάμος ισούται με την οικογένεια. Δεν θα παντρευτώ επειδή είμαι τέσσερα χρόνια σε σχέση, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ, θα το κάνω για να πάρω την ευλογία να δημιουργήσω οικογένεια και φυσικά επειδή μου αρέσουν και τα πάρτι, θα κάνω και ένα πάρτι… αλλά δεν είναι ο σκοπός το πάρτι.

Θα έκανες παιδί εκτός γάμου;

Εξαρτάται… Και μόνη μου να έκανα παιδί και το να υιοθετούσα παιδί θα μου ήταν το ίδιο. Γενικά, αν φτάσω στο σημείο να θέλω να κάνω παιδί, είμαι ανοιχτή σε όλα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164