Πηνελόπη Πλάκα: Η συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και η σκέψη για ένα παιδί μέσω της κατάψυξης ωαρίων

 Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα στο περιοδικό Εγώ και τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για το ελληνικό #metoo ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί.

Στο παρελθόν συνεργάστηκε με κάποιους από τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς, όπως με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ποια ήταν η δική σου εμπειρίας

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», δεν είχε καταλάβει ούτε εγώ ούτε κανένας μας οτιδήποτε. Ήταν τυπικός στη δουλειά του, χαρούμενος και δεν έδινε κανένα δικαίωμα. Από εκεί και πέρα όλα αυτά που ακούσαμε μας συγκλόνισαν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Το δικαστήριο όμως είναι κοντά και η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά τη δουλειά της.

Θα ξανασυνεργαζόσουν με κάποιους από αυτούς;

Δεν νομίζω, γιατί δεν θα ένιωθα ωραία και άνετα.

Θεωρείς πως είσαι σε μία ηλικία για να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

Από τώρα και μετά ναι. Πιο πολύ αρχίζω να σκέφτομαι το θέμα του παιδιού, όμως όχι του γάμου. Αυτό δεν είναι όνειρό μου. Η δημιουργία οικογένειας είναι όνειρο και χαρά για μένα, αλλά όχι ακόμα. Νιώθω ότι έχω ακόμη χρόνια μπροστά μου.

Δηλαδή προς το παρόν δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι;

Έντονα όχι. Εκεί που πάντως δεν ήμουν αυτής της άποψης, έχω αρχίσει να βλέπω τα παιδάκια και να λέω «φερ’ το μου λίγο να το παίξω παραπάνω».

Παιδί εκτός γάμου θα έκανες;

Ναι αμέ, γιατί όχι. Το παν είναι να δώσεις αγάπη σε ένα παιδί.

Πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει τελευταία την μέθοδο της κατάψυξης ωαρίων. Θα το σκεφτόσουν;

Το έχω σκεφτεί πριν δύο χρόνια όταν ξεκίνησα να μαθαίνω για την κατάψυξη ωαρίων. Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου, γιατί πρέπει να ενημερωνόμαστε για όλα. Είναι κάτι που το σκέφτηκα και το σκέφτομαι. Αν βρίσκομαι σε μια φάση ζωής που είναι πιο δύσκολο να αποκτήσω παιδί, φυσικά και θα πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων.

Φοβάσαι το ενδεχόμενο να πάει πίσω η καριέρα σου κάνοντας οικογένεια;

Προφανώς αραιά και που μπορεί να υπάρχει ένα υποτιμητικό μήνυμα, μία φωτογραφία, μία βρισιά. Δεν απαντάω όμως δεν μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι. Όλοι αυτοί που φέρονται έτσι δεν έχουν ζωές και θέλουν να καταστρέψουν τις ζωές των άλλων. Δεν θα τα καταφέρουν όμως.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More