Πηνελόπη Πλάκα: Ο θάνατος που την συγκλόνισε – «Έκανα πολλή ψυχοθεραπεία»

Η Πηνελόπη Πλάκα, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η γοητευτική ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ψυχοθεραπεία στην οποία και προχώρησε μετά τον θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς. «Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία. Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Για αυτό που την οδήγησε ώστε να ζητήσει τη βοήθεια του ειδικού, εξήγησε: «Πολλά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, νομίζω πως με την πρώτη στραβή δεν θα το σκεφτείς πάρα πολύ εύκολα. Όταν όμως σου συμβεί κάτι και πέσεις στα πατώματα, όπως είχα πάθει εγώ τότε, είναι η αρχή για να ανακαλύψεις πολλά πράγματα μέσα μου. Για μένα ο λόγος δεν ήταν ερωτικός, ήταν απώλεια ενός αγαπημένου μου ανθρώπου. Σοκαρίστηκα με την ζωή και με το πόσο μικρή είναι, τι κάνουμε για αυτήν και αν την ζούμε όσο πρέπει να την ζούμε».

Όσον αφορά τον φόβο της για το θάνατο ανέφερε: «Από μικρή είχα μια σύνδεση με τον θάνατο. Τον φοβόμουν επειδή είχα άρρωστο άνθρωπο μέσα στην οικογένεια και μεγάλωσα μαζί του. Όταν έχασα την γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε με τον παππού στο χωριό και ήταν σαν δεύτεροι γονείς μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164