Πηνελόπη Πλάκα: Πώς έχασε 10 κιλά! Φωτογραφίες

H Πηνελόπη Πλάκα έβαλε στόχο να αλλάξει την καθημερινότητά της και τα κατάφερε. Όχι μόνο έχασε βάρος αλλά απέκτησε και νέες συνήθειες που την κάνουν να νιώθει πιο όμορφα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1, “Οι συμμαθητές” της ζήτησε να χάσει λίγα κιλά.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Πηνελόπη μπήκε σε αυτό το πρόγραμ μα διατροφής και ήδη να έχει χάσει 10 κιλά, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να προσέχει, ίσως με μεγαλύτερη ελαστικότητα στις επιλογές, αφού πλέον πρόκειται για τρόπο ζωής. Αυτό, όμως, που ποτέ δεν παραλείπει είναι το πολύ νερό αλλά και τα 5 γεύματα ημερησίως.

Πέρα από τη διατροφή όμως ακολουθεί και πρόγραμμα γυμναστικής. Κάνει ένα συνδυαστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει pilates reformer, εστιάζοντας στη στάση του σώματος, κυκλική προπόνηση με TRX και όργανα για μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και yoga swing που χαρίζει ελαστικότητα και απελευθέρωση.

«Στόχος των εναλλαγών αυτών είναι να μην βαριέμαι και να μη συνηθίσει το σώμα μου», δηλώνει η ίδια στο περιοδικό σημειώνοντας πως μέχρι πριν από τρεις μήνες δεν είχε πάει ποτέ γυμναστήριο!

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More