Pink: Απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame! [pics]

Μετά από 23 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, απέκτησε το δικό της αστέρι στο “Hollywood Walk Of Fame” η Pink. Η αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε χθες, με μία λαμπερή τελετή και η 39χρονη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της . Μαζί με τον σύζυγο της Carey Hart και τα δύο τους παιδιά, την Willow Sage και τον Jameson Moon, δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι. Από αυτή την ξεχωριστή μέρα της τραγουδίστριας, δεν γινόταν να λείπει η καλή της φίλη, η Ellen DeGeneres, η οποία έβγαλε και λόγο προς τιμήν της Pink.

Φωτογραφίες από την τελετή κοινοποίησε ο Carey, στον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος. “Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να παρακολουθείς την γυναίκα σου, να παίρνει το δικό της αστέρι στο “Hollywood Walk Of Fame”. Είμαι περήφανος για εσένα μωρό” ήταν το γλυκό του σχόλιο που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Η Pink, καθ ‘όλη την διάρκεια της τελετής δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να λέει πόσο ευτυχισμένη είναι.

Το αστέρι της τραγουδίστριας βρίσκεται μπροστά από το θέατρο Dolby, όπου πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τα βραβεία Oscars.

Read More

And More