Η Pink είναι η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»!

Η Pink είναι η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»! | tlife.gr

Το περιοδικό People κυκλοφόρησε το ετήσιο “όμορφο τεύχος” του, με εξώφυλλο την ταλαντούχα τραγουδίστρια Pink! Η 38χρονη star της pop μουσικής επιλέχθηκε ως η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», ποζάροντας στο εξώφυλλο με τα δύο παιδιά της, την 6χρονη Willow και τον 15 μηνών γιο της, Jameson Moon, πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιλέχθηκε, μάλιστα, εξαιτίας του γεγονότος πως είναι μητέρα.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού κατέστησε σαφές πως δεν ήταν “διαγωνισμός ομορφιάς”, αλλά επέλεξε την Pink, όταν εκείνος και οι υπόλοιποι συντάκτες είδαν φωτογραφίες στα social media με τα υπέροχα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/BgKiMytlpCc/?taken-by=pink

Gucci gang Gucci gang Gucci gang

A post shared by P!NK (@pink) on

«Το θέμα με το να είσαι γονιός είναι πως ποτέ δεν ξέρεις αν ότι κάνεις είναι σωστό. Πιστεύω πως πρέπει τα παιδιά μας να ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς και πως θα είμαστε πάντα εκεί γι’ αυτά», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό η τραγουδίστρια, ενώ τόνισε πως προσπαθεί να διατηρήσει το σπίτι της “χωρίς ετικέτες”, έχοντας τα παιδιά της να ζουν σε ένα περιβάλλον ουδέτερο, από πλευράς φύλου.

https://www.instagram.com/p/Be1ciyxl3B-/?taken-by=pink

Family Portrait #grammys

A post shared by P!NK (@pink) on

READ more