Πιο… “Αποκαλυπτικά” δεν γίνεται! Αύριο η πολυσυζητημένη πρεμιέρα της εκπομπής.

Κι ,όμως, είμαι ακόμα εδώ, ή μάλλον “κι ,όμως, είναι ακόμα εδώ”! Απίστευτο; Κι ,όμως, και τηλεοπτικό και αληθινό! Τα “Αποκαλυπτικά” είναι ακόμα εδώ… Τα “Αποκαλυπτικά” δεν είναι μόνο εδώ, αλλά επιστρέφουν κι έχουν μεγάλη φόρα, μιας και τόσο ο Μένιος Φουρθιώτης, όσο και η τηλεοπτική του παρέα, επιστρέφουν κι έχουν… κέφια.

Όχι, την συγκεκριμένη εκπομπή δεν την καταπίνει η… μαύρη τρύπα της τηλεόρασης, μιας και σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο χύθηκαν τόνοι μελάνης όλο το καλοκαίρι. Όχι, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν αφανίζεται από τυφώνα, λοιμό, σεισμό και οποιοδήποτε άλλο καταποντισμό. Η συγκεκριμένη εκπομπή παραμένει ζωντανή και επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας

Τα “Αποκαλυπτικά”, η εκπομπή που είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, είναι ο θεμέλιος λίθος του Epsilon, είναι η εκπομπή που μαζί με το “Τατιάνα Live” σημειώνουν τις μεγαλύτερες και πιο θεαματικές – η μαύρη αλήθεια είναι – επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέσης, κάνει πρεμιέρα αύριο το μεσημέρι στο κανάλι των Μελισσίων, ακριβώς στη 1.40 μ.μ.

Η εκπομπή που έχει καταφέρει να χαρίζει στο Epsilon τον ημερίσιο μέσο όρο του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης αυξημένο επί τέσσερα και να βγαίνει πρώτη στη ζώνη προβολής της, σε σύγκριση με όλες τις εκπομπές, όλων των υπόλοιπων καναλιών, βγαίνει κανονικά στον αέρα. Και δεν έχω πρόβλημα να σου τα γράψω όλα αυτά λατρεμένη εγώ που είμαι μέρος αυτής της εκπομπής, γιατί πολύ απλά είναι αλήθεια. Και είναι αλήθεια πέρα ως πέρα… Αρκεί κανείς να ανατρέξει στα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης της AGB-Nielsen!

Τα “Αποκαλυπτικά”, λοιπόν, δεν κόβονται, δεν αλλάζουν παρουσιαστή, δεν μικραίνουν σε διάρκεια. Τα “Αποκαλυπτικά” έτσι όπως ακριβώς τα αγάπησες λατρεμένη παραμένουν πιστά στο τηλεοπτικό τους ραντεβού μαζί σου, για πέμπτη, συνεχόμενη σεζόν.

Τα “Αποκαλυπτικά” επιστρέφουν και πίστεψέ με, – κάτι περισσότερο ξέρω -, είναι πιο αποκαλυπτικά από ποτέ. Η εκπομπή έρχεται για να φέρει στο φως ρεπορτάζ που και θα καθηλώσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Η εκπομπή έρχεται για να φιλοξενήσει συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και που θα παίξουν μετά μανίας σε αναπαραγωγή από τα άλλα κανάλια. Είπαμε λέμε αλήθειες…

Τα “Αποκαλυπτικά” επιστρέφουν και θα δώσουν απαντήσεις για ΟΛΑ! Μέχρι και για το φετινό τρέιλερ που βγήκε στον αέρα και έγινε πανικός… Άλλωστε, τα “Αποκαλυπτικά” είναι συνηθισμένα από… πανικούς, γιατί είναι μία εκπομπή που το μόνοπου έχει μάθει είναι να μην περνάει απαρατήρητη.

Τα “Αποκαλυπτικά” επιστρέφουν έτσι όπως ακριβώς τα αγάπησες, έχοντας φυσικά ανανεωθεί, μιας και ένα σου λέω ένα, σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις κι ανατροπές (τι θα ζήσουμε πάλι;) και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Στο τιμόνι της παρουσίασης παραμένει – όπως ήδη σου είπα – ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής που όλοι… λατρεύουν να σχολιάζουν και να γράφουν βιτριολικά “σεντόνια” για ΄κείνον, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορούν και μακριά του, δεν μπορούν χωρίς την τηλεοπτική του παρουσία, καρατσεκαρισμένο.

Εκεί δίπλα σκαρφαλωμένες στα σκαμπό (μάλλον μας έχουν ξεχάσει…), παραμένουν ακούραστες, ατσαλάκωτες, εκτυφλωτικές (μη κοιτάς που δεν μας φαίνεται…) η Αλεξάνδρα Τσόλκα και η αφεντιά μου.

Και επειδή “Αποκαλυπτικά” χωρίς Μάρτζυ και Σωτήρη δεν γίνονται κι αυτοί εκεί δίπλα θα είναι. Το ντουετάκι της εκπομπής έχει γυρίσει και είναι πιο αποκαλυπτικό και ετοιμοπόλεμο από ποτέ. Πάντα με σοβαρότητα και συνέπεια σε ότι λένε, ο Σωτήρης Καραμίτζας και η Μάρτζυ Λαζάρου παραμένουν στην παρέα των “Αποκαλυπτικών” και μας υπόσχονται πως τα καλύτερα έρχονται.

Στο κοντρόλ αγέρωχη, μαχητική και… Κέρβερος παραμένει η Γωγώ Σαμπάνη (πιο…ψηλόλιγνη αρχισυντάκτρια δεν έχεις ξανά δει), μαζί εννοείται με την βοηθό αρχισυντάκτη Ελπίδα Αλυσανδράτου, που τρέχει για τους πάντες και τα πάντα. Είναι τελειομανής το κορίτσι…

Τέλος, μαζί με την Γωγώ και την Ελπίδα στο κοντρόλ στη θέση του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Άρης Λυχναράς, για να μας απογειώσει (καλή αρχή και… καλό κουράγιο)!

Όοολοι εμείς ,λοιπόν, μαζί και με όοολα τα παιδιά από το γραφείο, – Δανάη Θωμαΐδου, Μίνα Τζανετάτου, Μυρτώ Τζοτζόκου, Χριστιάνα Κοχλατζή, Μάνος Δημητροκάλης, Νικολάου Σταύρος, Μένια Κούκου, Γιώργος Μπέζας, Μαρία Βλάχου, Τζοάννα Χριστοφόρου, Έλενα Πολυκάρπου -, είμαστε τα “Αποκαλυπτικά” και από αύριο το μεσημέρι θα βρισκόμαστε στον αέρα του Epsilon κλασικά κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι στις 3.45 μ.μ.

Read More

And More