Pippa Middleton: Τελικά τα διάσημα οπίσθιά της ήταν ψεύτικα;

Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία μετά τους ισχυρισμούς γάλλου ειδικού σε θέματα γαλαζοαίματων ότι στις 29 Απριλίου του 2011 η αδερφή της Δούκισσας Cate Middleton και παράνυφος στον γάμο της, η γνωστή πλέον Pippa Middleton που τόση αίσθηση έκανε με τα καλοφτιαγμένα οπίσθιά της, διέπραξε μεγάλη απάτη!

Ο ειδικός, λέγεται Stephane Bern, είναι 50 ετών και είναι εγνωσμένου κύρους υποστηρίζει ότι στον γάμο της αδερφής της και προκειμένου να κάνει μεγάλη αίσθηση – που έκανε – η Pippa έβαλε προσθετικά οπίσθια!
Ο Bern, ο οποίος είναι Ιππότης του Τάγματος των Grimaldi στο Μονακό, τα είπε όλα αυτά μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή από το France 2.
Αναφερόμενος στην εμφάνιση της Pippa στον Καθεδρικό Ναό του Westminster είπε: Φυσικά και είχε ψεύτικα οπίσθια. Το επαναλαμβάνω: Είχε ψεύτικα οπίσθια. Αν την προσέξετε μετά από αυτό το γεγονός θα δείτε ότι τα οπίσθιά της δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό. Όλα ήταν μια απάτη. Γνώριζε ότι θα την παρακολουθούσαν δισεκατομμύρια άνθρωποι και βρήκε την ευκαιρία να το δείξει.
Ο Bern δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έκανε την μικρή απατεωνιά η Pippa.

Διάβασε ειδήσεις από όλο τον κόσμο στο Newsit

Read More

And More