“Πίσω στο σπίτι” ! Τι μας… περιμένει στα νέα επεισόδια;

“Ολοι οι καλοί χρωστάνε…” Αυτό θα είναι και φέτος το απόλυτο σύνθημα για την οικογένεια των “Ακίνδυνων”, οι οποίοι αυτό τον χειμώνα θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν… “Πίσω στο σπίτι” !

Στα πρώτα επεισοδια της δεύτερης σεζόν, η κωμική σειρά της Ρένας Ρίγγα θα είναι άκρως ανατρεπτική, καθώς θα δούμε τους Ακίνδυνους έχοντας χάσει το πατρικό τους να μένουν στον δρόμο. Η οικογένεια αποφασίζει, μη έχοντας που αλλού να μείνει, να καταφύγει στη λύση του κάμπινγκ. Αρχικά ήταν να δούμε τους ήρωες να εγκαθίστανται στην ακροθαλασσιά, αλλά λόγω της απόφασης του Mega να βγει η σειρά στον αέρα τον Φεβρουάριο, θα τους δούμε να παίρνουν τα βουνά, για να ταιριάζει καλύτερα με την εποχή. Τι προβλέπει το σενάριο για τους ήρωες της σειράς;

Ηλiας – Κατερίνα: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια του έρωτά τους και ακόμα και τώρα, που με τις επιπολαιότητες του Ηλία έφτασαν στο σημείο να τους κατασχέσει το σπίτι ο πατέρας της Αντζελας, εξακολουθούν να είναι ενωμένοι. Παρ’ όλα αυτά, η Κατερίνα είναι εκείνη που αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα στην προσπάθειά της να κερδίσει πίσω το πατρικό της. Ποια είναι αυτά; Ο πατέρας της Αντζελας έχει πουλήσει το σπίτι σε έναν πολιτικό ονόματι Χατζόπουλο. Eναν διεφθαρμένο πολιτικό άνδρα και αφόρητα γυναικά, ο οποίος μετακομίζει στο σπίτι μαζί με τον βοηθό του. Ετσι, η Κατερίνα βάζει όλα τα μέσα προκειμένου να προσλάβει εκείνη ως οικιακή βοηθό και τον Ηλία ως σοφέρ, έτσι ώστε να μπορέσουν να τον σαμποτάρουν εκ των έσω, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά του και απειλώντας τον πως αν δεν τους δώσει το σπίτι πίσω θα τα βγάλουν όλα στον αέρα! Τουλάχιστον αυτό θα είναι το σχέδιο…

Αντζελα – Κωστής: Η Αντζελα μετά την τραγική απόφαση του πατέρα της να κατασχέσει το σπίτι των Ακίνδυνων, νιώθει απίστευτες ενοχές. Eτσι, αποφασίζει να εγκαταλείψει τον κακό εαυτό της και να σταθεί στο πλευρό τους. Νοικιάζει λοιπόν το παλιό χαλβατζίδικο και μαζί με τη νέα γενιά των Ακίνδυνων, προσπαθεί να ανοίξει ένα e-shop με βιολογικά προϊόντα. Παράλληλα, βλέποντας τον έρωτά της με τον Δημήτρη να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως την πραγματική αγάπη μπορεί να τη ζήσει μόνο στο πλευρό του Κωστή. Ομως, ο Κωστής γνωρίζοντας πως η Αντζελα είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη, έχει αποφασίσει να ξεκολλήσει και να προχωρήσει παρακάτω.

Δημήτρης: Εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του και να μη λέει να συμμορφωθεί. Η σπίθα εξακολουθεί να υπάρχει στον έρωτά του με την Αντζελα, όμως γρήγορα θα διαπιστώσει πως καλό θα είναι να πάψει να τη θεωρεί δεδομένη!

Αλεξάνδρα: Γίνεται μαμά! Για τη δε γέννηση του μωρού θα δούμε τους Ακίνδυνους να καταφεύγουν σε απίστευτες «λύσεις» για να μπορέσουν να βρουν χρήματα! Το μωρό έρχεται στον κόσμο, είναι υγιέστατο και όλοι αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μην του λείψει τίποτα. Οσο για τον Περικλή, δεν λέει να βάλει μυαλό, γεγονός που φουντώνει την κόντρα του με τον Ηλία!

Αννα: Μετά τις απιστίες του Δημήτρη, αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Ερωτοτροπεί με τον βοηθό του Χατζόπουλου, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Δημήτρη, αφού εξακολουθεί να τη ζηλεύει αφόρητα.

Τα νέα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικά, καθώς οι Ακίνδυνοι, έχοντας χάσει το πατρικό τους και μη έχοντας πού να μείνουν, αποφασίζουν, να καταφύγουν στη λύση του… κάμπινγκ!

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More