Πλατινένιο το τελευταίο άλμπουμ του Γ. Πάριου. Δες ποιοι πήγαν στην απονομή!

Πλατινένιο το τελευταίο άλμπουμ του Γ. Πάριου. Δες ποιοι πήγαν στην απονομή! | tlife.gr

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Πάριου βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Baraonde για την τιμητική απονομή του γνωστού καλλιτέχνη. Το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο “Τα κομμάτια της ψυχής μου” έγινε πλατινένιο και όλοι βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί στο πάρτυ που διοργανώθηκε προς τιμήν του.

Στον κατάμεστο από φίλους και συνεργάτες φιλόξενο χώρο έγινε η τιμητική απονομή στον Γιάννη Πάριο από την Διευθύνουσα σύμβουλο της Emi Mαργαρίτα Μάτσα. Η ίδια, αφού ευχαρίστησε τον διαχρονικό ερμηνευτή για τη δύναμη, το ταλέντο και την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια απλόχερα προσφέρει του παρέδωσε την πλακέτα.

Τιμητικές πλακέτες, επίσης, παρέλαβαν ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη συνεργασία με την REAL NEWS, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας Ανδρέας Κουρής για το LOVE RADIO και Χρήστος Μπάρλας για την REAL FM. Ενώ, τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο Σταμάτης Γονίδης για τη συμμετοχή του σε ένα ντουέτο του δίσκου με τον Γιάννη Πάριο αλλά και στον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο για την ενορχήστρωση και τη δημιουργική συμβολή του σε ένα τραγούδι.

Παρόντες φίλοι και συνεργάτες ,η Νατάσα Θεοδωρίδου.ο Νίκος Οικονομόπουλος,
ο Μίμης Πλέσσας, η Χριστίνα Αλεξανιάν , η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Θεοχαράκης και πολλοί άλλοι διασκέδασαν ευχήθηκαν και ήπιαν στην επιτυχία του φίλου και αγαπημένου τους Γιάννη Πάριου.
Δες φωτογραφίες:


Η Νατάσα θεοδωρίδου με τον Γιάννη Πάριο


Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην απονομή


Στην απονομή βρέθηκε και ο ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν


Ο Νίκος Χατζηνικολάου με την συζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη και τον Γιάννη Πάριο

READ more