Πλατινένιος ο Γιάννης Πλούταρχος – Η λαμπερή απονομή και η παρουσίαση του βινυλίου [pics]

Σε μία μοναδική sold out συναυλία απονεμήθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο ο πλατινένιος δίσκος για τις πωλήσεις του δίσκου «Τραγούδια Ακατάλληλα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, παράλληλα, παρουσιάστηκε η συλλεκτική έκδοση βινυλίου στην οποία είναι πλέον διαθέσιμος!

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής γιόρτασε τη μεγάλη του επιτυχία έχοντας στο πλευρό του τους συντελεστές του δίσκου, την οικογένειά του, το team της δισκογραφικής του εταιρείας, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές του, που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, το βράδυ της Κυριακής, για να τον απολαύσουν από κοντά.

Την απονομή του πλατινένιου δίσκου έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος παρέδωσε στον Γιάννη Πλούταρχο και το βινύλιο. Συγκινημένος, ο αγαπητός καλλιτέχνης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του «Τραγούδια Ακατάλληλα» και την Panik Platinum και χαρακτήρισε «σπουδαίο δώρο» την κυκλοφορία του βινυλίου, του πρώτου στην πολυετή καριέρα του.

Το «Τραγούδια Ακατάλληλα» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και περιλαμβάνει 20 τραγούδια με την υπογραφή επιτυχημένων συνθετών και στιχουργών. Ο δίσκος έκανε κατευθείαν είσοδο στο no1 του δείκτη πωλήσεων IFPI Albums Sales Chart, θέση στην οποία παρέμεινε για τέσσερις διαδοχικές εβδομάδες, ενώ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts. Στις ραδιοφωνικές συχνότητες έχουν ξεχωρίσει τα τραγούδια «Σε Έχω Ανάγκη», «Όταν Αγαπάς», τα οποία έχουν οπτικοποιηθεί, καθώς και το «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου».

Read More

And More