Πλατινένιος ο Βασίλης Δήμας - Λαμπερή απονομή με διάσημες παρουσίες! [pics]

Πλατινένιος ο Βασίλης Δήμας – Λαμπερή απονομή με διάσημες παρουσίες! [pics] | tlife.gr

Σε μία μοναδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο all day Bar-Restaurant Cartone στο Γκάζι, το βράδυ της Δευτέρας, ο Βασίλης Δήμας παρέλαβε την πλατινένια διάκριση για τις πωλήσεις του album του «Ραγίζει η καρδιά μου» , που κυκλοφορεί από την Sonar music.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής γιόρτασε την επιτυχία του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συνεργάτες, φίλους, τη δισκογραφική του εταιρεία, αλλά και θαυμαστές του.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην απονομή του Βασίλη Δήμα έδωσαν οι: Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος, Γιούλη Τάσσου, Ηλίας Βρεττός, Σάκης Αρσενίου, Αντύπας, Δημήτρης Κοντολαζος, Βασιλική Νταντά, Ιουλία Καλλιμάνη, Έφη Κοντού, Ελένη Καρποτίνη, Τζούλι Μασίνο, Χρύσα Μπανδέλη, Νίκος Ρωμανός, Γιάννης Τάσσιος, Pickcodes, Κωνσταντίνος Παντζής, Κατερίνα Νάκα, Γιάννης Αλεξόπουλος, Ανδρέας Γιατράκος, Βασίλης Λιάτσος, Χρήστος Λυσσέας, Μάνια Καπαράκου και πολλοί ακόμα.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Βασίλης Δήμας με την σύζυγό του, Θαλειάννα.
Ανδρέας Γιατράκος – Βασίλης Δήμας – Έφη Κοντού
Ηλίας Βρεττός – Βασίλης Δήμας
Βασίλης Λιάτσος – Βασίλης Δήμας – Ελένη Καρποντίνη
Δημήτρης Κοντολάζος
Αντύπας
Κοντού – Γονίδης – Δήμας – Μακρόπουλος – Λιάτσος – Γιατράκος

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο δίσκος του Βασίλη Δήμα «Ραγίζει η καρδιά μου» έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 streams και τα 61.000.000 προβολές στο YouTube.

READ more