Πληγωμένη 13χρονη ανέβασε βίντεο στο youtube ρωτώντας: Είμαι άσχημη ή όμορφη;

Όλα τα κοριτσάκια από τη στιγμή που καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας, θέλουμε να μας λένε πόσο όμορφες είμαστε….

Το κοριτσάκι που θα δεις στο βίντεο είναι μόλις 13 ετών και πληγώθηκε τόσο πολύ επειδή στο σχολείο της είπαν ότι είναι άσχημη που μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει ένα βίντεο και να το ανεβάσει στο youtube, ζητώντας απεγνωσμένα από τον κόσμο να της πει αν είναι όμορφη ή άσχημη!

Όπως ήταν φυσικό το βίντεο σχολιάστηκε από πολλούς θετικά, αλλά και αρνητικά. Και ίσως τα σχόλια των χρηστών του youtube να πλήγωσαν περισσότερο την ψυχή της μικρούλας από ότι οι συμμαθητές της στο σχολείο…

Αυτό που έχει σημασία είναι το πόσο πολύ ένα 13χρονο κορίτσι, ένα παιδάκι δηλαδή, ασχολείται τόσο πολύ με την εξωτερική της εμφάνιση ώστε να εκθέσει τον εαυτό της σε εκατομμύρια μάτια και μάλιστα για να την κρίνουν…

Μακιγιαρίστηκε λοιπόν αν και είναι μόνο 13 έκατσε μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή και με κατεβασμένα μάτια και κομπιάζοντας άρχισε να λέει ότι στο σχολείο της είπαν ότι είναι άσχημη….

Μετά το τέλος του λόγου της έβαλε στο βίντεο φωτογραφίες της ώστε οι …κριτές της να έχουν μια πιο σφαιρική άποψη…

Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη μικρούλα δεν είναι η μόνη… Όλο και περισσότεροι έφηβοι εκθέτουν με τον ίδιο -ίσως και χειρότερο τρόπο- τον εαυτό τους στο διαδίκτυο ζητώντας την επιβεβαιωση του σκληρού όχλου για την εξωτερική τους εμφάνιση και πλέον έχει γίνει “κίνημα” στο youtube.

Δες το βίντεο της 13χρονης. Παρόμοια βέβαια υπάρχουν δεκάδες στο internet

Read More

And More