Πλημμύρισε από κόσμο η Ερμού – Πλήθος και ουρές έξω από τα μαγαζιά – TLIFE φωτορεπορτάζ

Μπορεί τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες να έχουν αυξηθεί και πάλι σημαντικά με τους ειδικούς να χτυπούν συναγερμό για νέο πιο αυστηρό lockdown, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους πολίτες να επισκεφθούν και σήμερα την Ερμού και να απολαύσουν τη βόλτα τους αλλά και τα ψώνια στα καταστήματα που μέχρι στιγμής παραμένουν ανοιχτά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τις ίδιες εικόνες με εκείνες που είχαν παρατηρηθεί και τις προηγούμενες ημέρες, δρόμους δηλαδή ασφυκτικά γεμάτους, μεγάλες ουρές έξω από τα μαγαζιά και μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη με εντατικότερους ελέγχους.

Μπορεί οι ειδικοί να συνιστούν στον κόσμο να επιδείξει μεγαλύτερη σύνεση στις εξόδους τους καθώς ο συνωστισμός των τελευταίων ημερών αναζωπύρωσε τον αριθμό τον κρουσμάτων, ωστόσο ο κόσμος που φαίνεται να έχει κουραστεί από το lockdown τον τελευταίων μηνών δε δείχνει να υπακούει.

Ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος βρέθηκε στην Ερμού σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές εικόνες συνωστισμού για το TLIFE.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More