Πλήθος επωνύμων στην επανένωση των «ONE» μετά από 15 χρόνια! [pics]

Πλήθος επωνύμων στην επανένωση των «ONE» μετά από 15 χρόνια! [pics] | tlife.gr

Το θρυλικό Voodoo Club, ο πιο hot προορισμός στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, επέστρεψε με νέα διεύθυνση στον ανανεωμένο χώρο της οδού Πειραιώς 102- 104(πρώην Gazoo) στο Γκάζι, πανέτοιμο να χαρίσει αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Η φαντασμαγορική έναρξη σηματοδοτήθηκε από την επανένωση του αγαπημένου συγκροτήματος ΟΝΕ που φέτος κλείνει 20 χρόνια απ την ίδρυση του, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Φίλιππο Κωνσταντίνο, τον Δημήτρη Κουτσαβλάκη, τον Αργύρη Ναστόπουλο και τον Πάνο Τσερπέ να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο πιο εκρηκτικό live της πόλης.

Στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσε το παρόν πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές, φίλοι και συνεργάτες τόσο του συγκροτήματος όσο και των ιδιοκτητών Νίκου Bjur, Γιώργου Ρούσσου, Γιάννη Γκουρβέλου, Δημήτρη Μαυρέλης και Σταμάτη Γκαρώνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου-Χάρης Σιανίδης-One
Γκουρβέλος-Bjur-Γκαρώνης-Ρούσσος-Μαυρέλης-Χριστοφόρου-One
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου-Στέλιος Χανταμπάκης
Τζώρτζια Βαϊνά-Αμάντα Μανωλάκου-Τάμτα Μαστοράκη
Δέσποινα Ολυμπίου-Αποστολία Ζώη
Μικαέλα Φωτιάδη-Μέγκυ Ντρίο
Ναταλία Δραγούμη-Λάκης Γαβαλάς
Σοφία Μαριόλα-Στράτος Τζώρτζογλου-Λάκης Γαβαλάς
Αμάντα Μανωλάκου-Νίκος Bjur-Χριστίνα Παππά-Γιώργος Ρούσσος-Σταμάτης Γκαρώνης-Ραμόνα Βλαντή
Γιάννης Γκουρβέλος-Νικηφόρος Βυθούλκας
.Γιάννης Πλούταρχος-Πέγκυ Ζήνα
Άντζελα Δημητρίου-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Ιωάννα Σιαμπάνη-Βασίλειος Κωστέτσος-Αμαρυλλίς-Τρύφωνας Σαμαράς
Γιώργος Λύρας-Γιάννης Πλούταρχος-Πέγκυ Ζήνα-Μαρία Παπαδοπούλου

Το Voodoo Club περιμένει όλο τον κόσμο κάθε Πέμπτη στο πιο ανεβαστικό live της πόλης με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE να δίνουν τον παλμό, κάθε Παρασκευή στο #LEROI party, κάθε Σάββατο στο #you got plans! party, ενώ τις Κυριακές υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Φραντζή και το «ΣΟΔΟΜΑ» party.

Ο ανανεωμένος χώρος με τη σύγχρονη διακόσμηση, τον άρτιο ηχητικό εξοπλισμό και τον έντονο φωτισμό θα κρατήσουν το Voodoo Club για άλλη μια χρονιά στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου.

READ more