Πλήθος επωνύμων στο ελληνικό… Hangover! Το TLIFE ήταν εκεί

Πλήθος επωνύμων στο ελληνικό… Hangover! Το TLIFE ήταν εκεί | tlife.gr
Γέμισε από διάσημες παρουσίες χθες βράδυ το θέατρο Αθηνά στην πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου “Hangover 4”. Η ελληνική εκδοχή της σπαρταριστής κωμωδίας ήρθε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και να κερδίσει το κοινό.
Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστούν ο Μάριος Αθανασίου, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. (Δες εδώ φωτογραφίες από τα παρασκήνια της παράστασης)

Το Hangover IV, μια αναπάντεχη καλοκαιρινή κωμωδία σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και κείμενο του Μάνου Ψιστάκη τάραξε τα νερά και αναμένεται να γίνει η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού… Μαζί με τους τέσσερις πρωταγωνιστές συναντάμε τον Μάνο Πίντζη και τους ταλαντούχους Βαγγέλη Αλεξανδρή, Μαρία Χανιωτάκη, Αλεξία Στολιδάκη.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τούς ήταν: η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της, ο Χρήστος Φερεντίνος με την γυναίκα του Σοφία Παυλίδου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Θανάσης Αλευράς, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη, ο Κώστας Αποστολάκης με την σύζυγό του Αμέλια, η Πηνελόπη Πλάκα και πολλοί άλλοι.
Από τη βραδιά δεν έλειπε και ο Αντίνοος Αλμπάνης που ήταν από τους πρώτους που πήγε να συγχαρεί την Ντορέττα μετά το τέλος της παράστασης. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE οι δυο τους, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Μια νύφη (που δεν το’ σκασε), ένας (παρ ολίγον) γαμπρός, ένας άγγλος ξάδελφος, ένας τρελός κολλητός, ένας παλιός παιδικός φίλος, ένας πολύ ενήλικας “προστάτης κυριών”, δύο πολύ κυρίες… οργανώνουν έναν γάμο και ένα bachelor party… με πολλές παράπλευρες απώλειες…

Ένα θερμό επεισόδιο στις ελληνο – ρωσικές σχέσεις, έναν δεύτερο γάμο πριν καν γίνει ο πρώτος… μια χαμένη σημαία και τις περισσότερες ώρες χαμένες στο μυαλό όλων για το τι έχει συμβεί…

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Ναταλία Δραγούμη, Μάριος Αθανασίου, Βασιλική Ανδρίτσου

Εβελίνα Παπούλια

Ναταλία Δραγούμη

Κώστας Κρομμύδας, Πηνελόπη Πλάκα

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Κώστας Μαρτάκης

Μάνος Ψιστάκης

Κατερίνα Τσάβαλου

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Χρήστος Φερεντίνος, Αντίνοος Αλμπάνης, Κατερίνα Τσάβαλου

Ναταλία Δραγούμη, Κώστας Μαρτάκης

Γιώργος Βάλαρης, Κώστας Αποστολάκης, Αμέλια Αναστασάκη

Κλέλια Ρένεση

Εβελίνα Παπούλια, Πέτρος Λαγούτης

Πάνος Μουζουράκης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Κώστας Μαρτάκης

Ναταλία Δραγούμη, Εβελίνα Παπούλια

Σοφία Παυλίδου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Θωμαΐς Ανδρούτσου

Θανάσης Αλευράς, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ησαΐας Ματιάμπα, Πάνος Μουζουράκης

READ more