Ποια από τα παλιά αστέρια του “Dancing” φορούν και πάλι τα παπούτσια του χορού;

Ο παλιός… σίγουρα είναι αλλιώς, κυρίως δε αν και ο καινούργιος έχει αποδειχθεί πως δεν είναι και τόσο… ωραίος, όπως αρχικά πίστευες! Ετσι, επειδή ο παλιός είναι αλλιώς, έχει άλλη φόρα κι άλλη λάμψη, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είπαν ν ΄ ασχοληθούν με την περίπτωσή του!

Και αν δεν το υπονοούμενο δεν ήταν σαφές, θα σου τα εξηγήσω όλα ευθείς αμέσως. Οι Αντεννικοί είπαν να κάνουν το… ορίστε σε αρκετά από τα αστέρια των προηγούμενων σεζόν του “Dancing”, μπας και έρθουν στους δέκτες μας και χαρίσουν λίγη από την λάμψη του τότε, στο φετινό “Dancing with the stars”, το οποίο έχει αφήσει εποχή για την τηλεοπτική του θαμπάδα!

Τώρα δε που οι αποχωρήσεις είναι πια αρκετές και υπάρχει και τηλεοπτικός χρόνος για αφίξεις – έκπληξη, οι… παλιοί του σόου είναι μία από τις καλύτερες λύσεις που μπορεί εύκολα και γρήγορα να ακολουθήσει το κανάλι, προκειμένου να τονώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το Κυριακάτικο σόου του και φυσικά και τα ποσοστά τηλεθέασης, τα οποία για τα δεδομένα του “Dancing” είναι εντελώς χλιαρά.

Απ ΄ότι ακούγεται ,λοιπόν, οσονούπω θα δούμε και πάλι στο παρκέ να χύνουν αίμα, δάκρυα και ιδρώτα μεταξύ άλλων τους: Ηλία Βρεττό, Ερρικα Πρεζεράκου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Λάουρα Νάργες.

Read More

And More