Οι 3 πιο τρομακτικές beauty στιγμές του 2012! Ψήφισε!

Ένας χρόνος γεμάτος ομορφιές φτάνει από μέρα σε μέρα στο τέλος του! Αλλά για να είμαι ειλκρινής, η χρονιά αυτή είχε και πολλές… τερατογεννέσεις- τερατοεμπνεύσεις! Στις τρεις photo παρακάτω θα δεις τις πιο τρομακτικές beauty στιγμές του 2012. Τι θα έλεγες, όμως, να αποφασίσεις εσύ ποια ήταν η χειρότερη όλων;

1. Τα πιο τρομακτικά νύχια!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/27_12/diego2(1).jpg

Τι σκέφτεσαι όταν βλέπεις αυτή την photo; Έλα, πες ειλικρινά! Δεν είναι σαν κάποιος να προσπάθησε να της βγάλει τα νύχια (ανατριχίλια!); Το είδαμε στο fashion show του Diego Binetti για την Άνοιξη του 2013 και το κάθε νύχι- που χωρίζεται σε τρία, τέσσερα- κρύβει μέσα του ένα μαργαριτάρι. Το αποτέλεσμα αυτού που βλέπεις είναι δημιουργία της Heather Reynosa-Davis και του team της CND. Και χωρίς να θέλω να σε επηρρεάσω στην ψήφο σου, για μένα αυτή ήταν η χειρότερη beauty στιγμή του 2012!

2. Το πιο τρομακτικό χρώμα στα χείλη!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/27_12/scott_baw1213_070.jpg

Προσπάθησε να απομομονώσεις τα χείλη από όλο αυτό που βλέπεις στο μακιγιάζ της L’Wren Scott. Αυτό το χρώμα, λοιπόν, είναι το πιο τολμηρό και τρομακτικό της χρονιάς που πέρασε. Ευτυχώς, το burgundy red ήταν αυτό που επικράτησε τελικά κι έτσι δεν αναγκαζόμαστε να τριγυρνάμε με τέτοια χείλη!

3. Το πιο τρομακτικό. Τελεία!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/27_12/willhelm_baw1213_121.jpg

Στον οίκο Willhelm δεν υπάρχουν λόγια. Και εννοείται είναι κάτι που δεν πρέπει να δοκιμάσετε στο σπίτι! Επαναλαμβάνω: δεν πρέπει να δοκιμάσετε στο σπίτι!

Read More

And More