Ποια διάσημη του Χόλυγουντ ήθελε να γίνει κτηνίατρος;

Από μικρό παιδάκι αγαπούσε τα ζώα και όταν τη ρωτούσαν τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει εκίνη έλεγε με δυνατή φωνή “κτηνίατρος”. Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ Julia Roberts που ήθελε να ασχοληθεί με τα ζώα πριν την κερδίσει η έβδομη τέχνη.

Η 42χρονη βραβευμένη με oscar ηθοποιός είχε όνειρο ζωής να γίνει κτηνίατρος και να βοηθήσει τα ζώα. Ωστόσο, το γεγονός ότι μεγάλωσε σε μια οικογένεια ηθοποιών την επηρρέασε και την έκανε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

“Ήθελα να γίνω κτηνίατρος. Λατρεύω τα ζώα, αλλά γρήγορα κατάλαβα πόσο δύσκολη επάγγελμα ήταν. Οι γονείς και οι κοντινοί μου άνθρωποι είναι όλοι ηθοποιοί και με επηρέασαν”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Julia Roberts. Ωστόσο, η ίδια δεν μετανιώνει ούτε στιγμή που έγινε ηθοποιός.

“Είναι ωραίο να είσαι ηθοποιός γιατί έτσι μπορείς να παρατηρήσεις την ανθρώπινη συμπεριφορά και το πως αντιδρά ο καθένας σε μια κατάσταση”, λέει η γνωστή ηθοποιός.

Τέλος, πέρα από την αγάπη της στα ζώα η διάσημη ηθοποιός είναι γνωστή και για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες της. Η ίδια έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες για την προστασία του περιβάλοντος, οδηγεί οικολογικό αυτοκίνητο και προσπαθεί να μην μολύνει την ατμόσφαιρα.

Read More

And More