Ποια είναι η αντικαταστάτρια της Τσιμτσιλή στο “TV Weekend”;

Μπορεί να έκαναν αρκετά δοκιμαστικά και να είχαν πολλές επαφές αλλά τελικά, οι υπεύθυνοι του Alter αποφάσισαν ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή “TV Weekend”, αφού η γνωστή παρουσιάστρια θα αναλάβει του χρόνου την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, το κανάλι του Μπουρναζίου επέλεξε την Άννα Λυβαθινού να αναλάβει την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Τα ονόματα που είχαν προταθεί ήταν: η Λίλα Κουντουριώτη, δημοσιογράφος που παρουσίαζε και την ενημερωτική εκπομπή “Πανόραμα”, η Αμέλια Αναστασάκη, δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων του καναλιού, η Ελένη Φωτοπούλου, δημοσιογράφος που μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν στον “Καφέ με την Ελένη” του Alpha και η Άννα Λιβαθινού που βγήκε “νικήτρια”!

Η Άννα Λυβαθινού μετά το πάνελ της απογευματινής καθημερινής εκπομπής της Βάσιας Λόη (που αποχώρησε από το κανάλι αρνούμενη να επιστρέψει στο “TV Weekend”) θα παρουσιάζει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. . Το μόνο που απομένει είναι κάποιες τελικές διαδικαστικές υπογραφές αφού η δημοσιογράφος ανήκει ήδη στο δυναμικό του καναλιού.

Μέχρι στιγμής, στο πάνελ της εκπομπής θα είναι ξανά η Ελεάννα Τρυφίδου και ο Μιχάλης Ροδόπουλος ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι της παρέας.

Read More

And More