Ποια είναι η γνώμη του Γιώργου Καραμέρου για τους πρωινούς ανταγωνιστές του ;

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Το …ντέρμπι των πρωινάδικων ξεκινά αύριο με δόξα και τιμή και όλοι οι… συμμετέχοντες έχουν πάρει θέσεις μάχης ! Ο φετινός χειμώνας θα είναι ένας τηλεοπτικός χειμώνας απίστευτου ανταγωνισμού κα έντασης και στο τέλος ; Σίγουρα θα έχει κερδίσει ο καλύτερος !

Με αφορμή ,λοιπόν , την αυριανή πρεμιέρα του “10 με 1 μαζί” στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καραμέρος έδωσε μία συνέντευξη στον Flash και έκανε άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τους ανταγωνιστές του !

Τι είπε για το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά ;

“Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάποια κοσμογονία από πλευράς Mega… Χαρήκαμε με τις διακοπές τους, τα σκάφη, με το γάμο τους…”

Οσο για το τι δήλωσε και για την Ελένη Μενεγάκη ;

“Για τους ανθρώπους που έχουν λύσει το πρόβλημά της ζωής τους, δεν ανησυχώ. Με την Ελένη μας χωρίζει άβυσσος. Εγώ προέρχομαι από άλλο κόσμο” !

Τώρα μεταξύ μας , άδικο δεν λες πως έχει !…

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164