Ποια είναι η νικήτρια της Eurovision!

Ποια είναι η νικήτρια της Eurovision! | tlife.gr

Αυτή την περιόδο βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για να δώσει τις εξετάσεις για το πανεπιστήμιο. Παρόλα αυτά, βρέθηκε από τύχη στην Γιουροβίζιον και με το…σπαθί της την κέρδισε!

Έκλεισε τα 19 της χρόνια λίγες μέρες πριν κρατήσει στα χέρια της το βραβείο του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

H Lena σπουδάζει Βιολογία και αθλητικό managment. Εκτός από τα σπιτικά βίντεο χορού και λίγες προσπάθειες που έκανε στο τραγούδι μαζί με ένα συγκρότημα που συμμετείχε από το σχολείο της, η νικήτρια της Γιουροβίζιον, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη επαγγελματική πείρα.

«Σε κανέναν φίλο μου δεν είπα τίποτα όταν πέρασα το πρώτο μου κάστινγκ, γιατί θεώρησα οτι θα κορόιδευαν όλοι » έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της. Δεν έχει σπουδάσει τίποτα σχετικά με την μουσική αλλά κατάλαβε γρήγορα το ταλέντο της και έτσι άρπαξε την ευκαιρία.

Το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Γερμανία, επιλέχθηκε από ένα τάλεντ show και η νίκη της στον διαγωνισμό της Eurovision, και τώρα μπορεί να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Εμείς της το ευχόμαστε. Άλλωστε είδαμε στα παρασκήνια πόσο χαρούμενη ήταν με αυτή την επιτυχία της!!!

Πιο χαρούμενος όμως φάνηκε ο περσινός νικήτης Rybak, καθώς έκανε τα κολπάκια του στην Γερμανή τραγουδίστρια, και την ώρα που της παρέδιδε το βραβείο και εκείνη πήγαινε να τον φιλήσει στο μάγουλο, εκείνος έστρεψε το πρόσωπο σου και έτσι οι δύο τους αντάλλαξαν ένα γρήγορο φιλί στο στόμα.

READ more