Ποια είναι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι που φέρεται να πιάστηκε με 7 κιλά κοκαινη

Σαν βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής, η είδηση πως η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι και ο σύντροφός της συνελήφθησαν στο διαμέρισμά τους. Ο λόγος που έγινε η σύλληψη του ζευγαριού είναι τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα. (διάβασε εδώ πληροφορίες για τη σύλληψη της πρώην παίκτριας του ριάλιτι)

Πληροφορίες για την παίκτρια του ριάλιτι

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σήμερα είναι 28 ετών. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, σε Δραματική Σχολή, ενώ έχει τελειώσει και το ΙΕΚ δημοσιογραφίας, μιας και ο χώρος των Μέσων είναι κάτι που πάντα την ενδιέφερε. Στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο στη Γ’ εθνική γυναικών.

Η νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε σειρά τηλεοπτικής εκπομπής, ενώ το 2018 είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι αγάπης, αναζητώντας τον μεγάλο έρωτα. 

Μετά το τέλος του ριάλιτι, βρέθηκε στα Κουφονήσια όπου και εργάστηκε ως σερβιτόρα. Μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε εκπομπή σε κανάλι μικρότερης εμβέλειας εκπομπή γνωριμιών.

Το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Νέα Σμύρνη μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος πρόσφατα της έκανε και πρόταση γάμου.

Δες το βίντεο από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Read More

And More