Ποια εκπομπή μαγειρικής επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας;

Ποια εκπομπή μαγειρικής επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας; | tlife.gr

Σαν τα… μανιτάρια ξεφυτρώνουν φέτος οι εκπομπές μαγειρικής στην μικρή μας οθόνη, τόσο που πια αλήθεια λέω, έχουμε χάσει τον λογαριασμό.

Ναι, ολόκληρη η ιδιωτική τηλεόραση έχει μεταμορφωθεί σε μία τεράστια κατσαρόλα! Και αν νομίζατε πως μέχρι σήμερα που μιλάμε όλοι οι chef έχουν κάνει το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας, απατάσθε. Υπάρχουν κι άλλες εκπομπές γαστρονομίας που ακόμα δεν μας έχουν «καλησπερίσει».

Μετά Βαίων και κλάδων ,λοιπόν, επιστρέφει στους δέκτες μας η εκπομπή της Νταιάν Κόχυλα στον Alpha , «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;», την οποία γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρσι.

Η Νταϊάν Κόχυλα ,λοιπόν, επιστρέφει στους δέκτε μας από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00 μ.μ. με διπλό επεισόδιο για να ανοίξει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και να δείξει πως είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.

Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!

Eπειδή ένα σπίτι δεν είναι μόνο η κουζίνα του φέτος η Νταϊάν θα μας δείξει πώς να καλλιεργούμε τα δικά μας μυρωδικά, πώς να αποθηκεύουμε τις πρώτες ύλες που νοστιμεύουν το φαγητό αλλά και πώς να κάνουμε τον χώρο μας πιο λειτουργικό.

Αυτή τη σεζόν το σπίτι της δικής μας μαμάς θα είναι ανοιχτό και για άλλες μαμάδες! Αν θέλετε να μαγειρέψετε μαζί με τη Νταϊάν και να μοιραστείτε εμπειρίες και ιστορίες της κουζίνας σας, μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση mama@alphatv.gr , να μπείτε στο site του Alpha www.alphatv.gr/mama ή να τηλεφωνήσετε στο 212-212-5262 (απλή χρέωση).

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στον Alpha, γιατί όποιος αγαπά μαγειρεύει.

READ more