Ποια Ελληνίδα με καριέρα στο εξωτερικό έκανε αυτή την αποκαλυπτική εμφάνιση;

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Ελληνίδα κριτής του βρετανικού X – Factor, Tulisa Contostavlos, αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής όλων όσοι συμμετέχουν σε αυτό. Το βράδυ, όμως, της Κυριακής, κατάφερε να αποσπάσει και όλα τα φώτα τις δημοσιότητας και να στρέψει ακόμα περισσότερα βλέμματα πάνω της!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την… καυτή της εμφάνιση στο τελευταίο live του X- Factor! Η 23χρονη Tulisa, φορούσε ένα μαύρο, εφαρμοστό, αρκετά προκλητικό και με χρυσές πινελιές φόρεμα, του οποίου η πίσω όψη ήταν… αρκετά διαφανής.

Όταν λοιπόν, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τον ημιτελικό του show, εκείνη βρέθηκε κοντά στους παίχτες και από τη χαρά της άρχισε να χαμογελά και να χοροπηδάει. Τότε, έκανε μια στροφή και γύρισε να κοιτάξει την άλλη μεριά του stage, όλα τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά…!

Η ίδια λίγο μετά από τη συγκεκριμένη της εμφάνιση δήλωσε στη ”Sun”: ”Δεν θα έκανα ποτέ γυμνή φωτογράφιση. Δεν με απασχολούν καθόλου τα λεφτά. Ακόμα κι αν μου έδιναν εκατομμύρια δεν θα έκανα… Είμαι μουσικός, δεν είμαι πόρνη και δεν πουλάω το κορμί μου.”..

Read More

And More