Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκινήθηκε παρακολουθώντας την κόρη της να χορεύει μπαλέτο;

Ήταν τον Μάιο του 2009 όταν η Αγγελική Δαλιάνη κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της την κόρη της Λυδία. Η μικρή κόρη της ηθοποιού με τον συνάδελφο και σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη μεγάλωσε και στα 6 της χρόνια είναι η πρωταγωνίστρια στη ζωή της μαμάς της.

Πάντα στο πλευρό της εξάχρονης κόρης της, η Αγγελική Δαλιάνη βρέθηκε στην πλατεία του Θεάτρου Βέμπο -όπου η ίδια έπαιζε όλο τον χειμώνα- για να παρακολουθήσει την πρόβα της μικρής μπαλαρίνας Λυδίας στη σκηνή. Η υπερήφανη μαμά μοιράστηκε μια φωτογραφία απο την πρόβα της μικρής εκφράζοντας την συγκίνηση που αισθάνθηκε μέσω Instagram.

Η μικρη μου μπαλαρίνα κάνει πρόβα στο θέατρο!!!ποσο συγκίνηση!!! #proud #happy #ballet #dance #theatre #dancingschool #rehearsal

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις


H αδυναμία που δείχνει η Αγγελική Δαλιάνη στην κόρη της είναι… αμφίδρομη όπως είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή “Πρωινό”. “Δεν θα έλεγα πως είναι κολλημένη με τον Μάνο. Με μένα είναι πιο πολύ. Πλέον είναι έξι χρονών. Ένα κανονικό παιδί. Κάνεις πια όχι απλά κανονικό διάλογο, αλλά σαν να είναι μεγαλύτερης ηλικίας”, είπε η ηθοποιός.

Keep walking!!! #paris #love #feel #excited #lovemyfamily #familyholidays

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Μαμά και κόρη σε παλιότερο ταξίδι τους στο Παρίσι, όπου είχαν βρεθεί μαζί με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Read More

And More