Ποια γνωστή ηθοποιός φοβάται τον ήλιο;

Στις αντηλιακές κρέμες το έχει ρίξει η διάσημη σταρ του Χόλυγουντ Nicole Kidman, γιατί φοβάται μην καεί από τον ήλιο η λευκή της επιδερμίδα.

Η γνωστή ηθοποιός, που το 2007 είχε αποκαλύψει ότι έχει ένα σημάδι στο πόδι που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε καρκίνο του δέρματος, δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν της αρέσει ο ήλιος και αποφεύγει να εκτίθεται στην ακτινοβολία του. “Προέρχομαι από μια οικογένεια γιατρών και έχω μάθει να προσέχω πολύ. Ο ήλιος κάνει μεγάλο κακό στο δέρμα μου”, είχε πει στο παρελθόν η Nicole.

Ωστόσο, τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα για εκείνη, αφού αυτήν την περίοδο βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας “Just Go with It” στη Χαβάη. Η ίδια κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μην μαυρίσει το δέρμα της και χρησιμοποιεί μάλιστα, ειδικές κρέμες υψηλής προστασίας από τον ήλιο.”Η Nicole δεν μαυρίζει και το να εργαστεί κάτω από το ζεστό ήλιο της Χαβάη ήταν μια πρόκληση γι’ αυτήν”, αποκαλύπτει στενός συνεργάτης της από την ταινία.

“Η Nicole είναι καλή σε ό,τι κάνει, αλλά τώρα ικέτευσε τον σκηνοθέτη να την κρατήσει μακριά από τον ήλιο”, πρόσθεσε ο συνεργάτης της, τονίζοντας ότι: “Το πρόσωπο της είναι η περιουσία της και προσπαθεί να το προστατεύσει!”

Read More

And More