Ποια γνωστή τραγουδίστρια έκανε αυτή την εμφάνιση την πρεμιέρα της «Βερβερίτσας»; [pics]

Ποια γνωστή τραγουδίστρια έκανε αυτή την εμφάνιση την πρεμιέρα της «Βερβερίτσας»; [pics] | tlife.gr

Είναι όμορφη έξυπνη ταλαντούχα και πάντα της αρέσει να εντυπωσιάζει όχι μόνο με τη δουλειά της αλλά και με την εμφάνισή της! Πάντα έχει ένα ιδιαίτερο στυλ και χθες στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Βερβερίτσα» εντυπωσίασε φορώντας ένα μωβ μακρύ πουλόβερ – που το χρησιμοποίησε ως φόρεμα- το οποίο συνδύασε με λευκό διχτυωτό καλσόν και λευκές μπότες!

Η Κατερίνα Στικούδη,  που ετοιμάζεται με μεγάλο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή στο Your Face Sounds Familiar, πόζαρε με νάζι στο φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Λίγα λόγια για το έργο
Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).
Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.
Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

READ more