Ποια ήταν η Ε. Μανωλίδου πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση;

Ποια ήταν η Ε. Μανωλίδου πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση; | tlife.gr

Η Ευγενία Μανωλίδου πριν μπει στον χώρο της τηλεόρασης, είχε διαπρέψει στο μουσικό στερέωμα. Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι ένας γνωστός συλλέκτης, που της έδωσε πρώτος την ευκαιρία να να διευθύνει την Ορχήστρα Χρωμάτων του Μάνου Χατζιδάκι. »Ο τόπος μας χάνει γιατί η Μανωλίδου δεν κρατά μια μπαγκέτα στο χέρι», τονίζει ο συλλέκτης στην Espresso.

Γνωρίστηκαν το 2000 όταν η Ευγενία επέστρεψε από την Νέα Υόρκη. Ο κύριος Ιωαννίδης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρώτο σύζυγο της Ευγενίας, Θόδωρο Μανωλίδη κι επομένως γνωρίζει πολλά πράγματα για το τότε ζευγάρι.

»Καβγάδιζαν συνέχεια. Δεν έχω καλές μνήμες. Δεν ταίριαζαν σαν χαρακτήρες. Η μπουμπού είναι πάρα πολύ νέα. Ο Μανωλίδης σήμερα είναι 72 ετών. Δεν μπορείς να πας αντίθετα στη φύση. Δεν ήταν γραφτό να συνεχίσουν αλλά τώρα έχουν καλές σχέσεις», εξομολογείται ο συλλέκτης.

Ο Κώστας Ιωαννιδης θεωρεί πως η Ευγενία είναι μια γυναία που έχει γεννηθεί για να δημιουργεί και να διευθύνει. Λέει χαρακτηριστικά: »Αδικείται με αυτά που κάνει στα κανάλια, παρ’ότι τα κάνει πολύ καλά. Το σύστημα όπως έχει διαμορφωθεί θα την απορρίψει σύντομα.Είναι έξυπνη όμως και θα την κοπανήσει. Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να δημιουργεί».

Όσον αφορά τον Άδωνη Γεωργιάδη δηλώνει: »Είναι άψογος, ας φωνάζει και άριστος οικογενειάρχης. Είναι πολύ καλό παιδί και αγαπάει πολύ την μπουμπού. Τώρα τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει».

READ more