Ποια ηθοποιός έκανε αυτή την εμφάνιση σε θεατρική παράσταση; [pics]

Τις τελευταίες μέρες η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός κάνει περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα. ήρθε όμως και στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια στα καμαρίνια με την άκρως σέξι εμφάνιση με την οποία βγαίνει στη σκηνή! Πρόκειται για την Ίνα Τσικοπούλου η οποία πρωταγωνσιτεί στη θεατρική παράσταση γόβα παρθένα μαζί με τον Τάκη Βαμβακίδη αλλά και και με guest τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Η ηθοποιός πόζαρε με το σέξι κορμάκι της την ώρα της προετοιμασίας της αλλά και μετά το τέλος της παράστσης μαζί με τον Τρύφωνα!

 

Λίγα λόγια για την παράσταση: Η δαιμόνια παρθένα (Αλέξης Παρχαρίδης), παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά της επιχείρησης με τον μαέστρο διευθυντή κ. Μισέλ (Τρύφων Σαμαρά), ο οποίος μαζί με την γραμματέα του (Ερρικα Νικολαίδου) και τη σαγηνευτική εργαζόμενη Συλβί (Ινα Τσικοπούλου), έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της παρθένας, τον Ζορμπά (Τάκη Βαμβακίδη). Βεβαίως δεν φτάνουν ούτε οι δύο δικηγόροι (Βαγγέλης Ηλιάδης και Γιάννης Ξενιτόπουλος) για να ξεμπλέξει το κουβάρι της αθώας… ακολασίας!

Read More

And More