Ποια λαμπερά αστέρια θα παρελάσουν από την νέα κωμική σειρά του Αλ. Ρήγα;

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί σε όλους, σε σχέση με την νέα, πολυσυζητημένη πρεμιέρα της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 , “Το αμάρτημα της μητρός μου” ! Και αυτό γιατί; Γιατί πρόκειται για μία ακριβή και απίστευτα προσεγμένη παραγωγή από αυτές που πλέον λόγω κρίσης τις πετυχαίνει κανείς μόνο με το… τουφέκι στην ελληνική τηλεόραση.

Σε μία εποχή που ο κόσμος “διψάει” για φρέσκιες δουλειές και έχει μπουχτίσει με τις “κονσέρβες” – θα το πάθουμε στο τέλος το σκορβούτο – εννοείται πως μία τόσο καλή δουλειά την περιμένουν όλοι μετά Βαίων και κλάδων και πραγματικά εύχομαι όλη αυτή η αναμονή και όλη αυτή η προσδοκία να αξίζει τον κόπο.

Ενα ,λοιπόν, από τα πιο δυνατά χαρτιά της συγκεκριμένης δουλειάς, είναι και το εκλεκτό καστ της. Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους : Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ρένια Λουιζίδου, Ορέστη Τζιόβα, Βίκυ Κάβουρα, Νατάσα Καλογρίδη, Χρήστο Σιμαρδάνη, Τζούλη Σούμα, Χρήστο Τριπόδη, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Μαρία Φιλλίπου, Μάνο Ψιστάκη, Νίκο Πολυδερόπουλο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Ξένια Παπαμαργαρίτου και Δημήτρη Τσιώκο.

Παρόλα αυτά, από το “Αμάρτημα” δεν θα λείψουν και οι λαμπερές έκτακτες εμφανίσεις αγαπημένων ηθοποιών, οι οποίοι εννοείται πως δεν τα κατάφεραν να αντισταθούν στην πρόσκληση του Αλέξανδρου Ρήγα. Μεταξύ άλλων ,λοιπών, θα δούμε να παρελαύνουν από τους δέκτες μας τους : Βασιλική Ανδρίτσου, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργο Μπούμπα, Έφη Παπαθεοδώρου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Παύλο Χαϊκάλη και Ρένο Χαραλαμπίδη.

Read More

And More