Ποια μπορεί να είναι η διάδοχος της Σταματίνας τα Σαββατοκύριακα;

Η θέση είναι μία, η εκπομπή είναι μία , οι υποψήφιες …νύφες είναι πολλές ! Ο κακός χαμός γίνεται όλο το Σαββατοκύριακο στο Alter απο την στιγμή που έγινε γνωστή η αιφνιδιαστική αποχώρηση της Βάσιας Λόη απο το κανάλι.
Το τι …μπουκλάρισμα στο μαλλί έχει πέσει, το τι μακιγιάζ στο μάτι το τσακίρικο και το τι …μίνι έχει βγει απο το συρτάρι, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε.

Γιατί και ποια εκκολαπτόμενη τηλε-αστερίτσα δεν θέλει κυρία μου να βρει το …τηλε-φως της ; Και ποια εκκολαπτόμενη τηλε-αστερίτσα δεν ζει για την στιγμή που θα δει τον εαυτό της να παρουσιάζει την δική της εκπομπή, που θα δει τον εαυτό της να συντονίζει το δικό της …πάνελ ! Οχι, γιατί αν δεν είναι αυτό …καταξίωση σε αυτή την ζωή τότε τι είναι;

Αν μπει κανείς σε ένα κανάλι και βαδίσει στους διαδρόμους του εποχές τηλε-ανακατατάξεων όπως είναι το καλοκαίρι, τύφλα να ΄χει το …νυφοπάζαρο !

Και επειδή οι ωραίες μπορεί να είναι πολλές, αυτές ,όμως, που μπορούν να ορθώσουν και μία λέξη μπροστά στην κάμερα και να έχουν κι ένα τηλε-τσαγανό είναι λίγες ,το έργο των ανθρώπων του Alter για να δουν το που θα εμπιστευτούν το “Tv Weekend” τους ,μάλλον δεν θα είναι εύκολο.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, μία δυνατή υποψηφιότητα για την καρέκλα του “Tv Weekend” ,είναι κι αυτή σου λέει της Ολγας Λαφαζάνη. Ναι , η Ολγα είναι και νέα και ωραία και γλυκιά και μπορεί να πει και δυο κουβέντες on camera, οπότε η παρουσία της έχει βάλει τους διοικητικούς του καναλιού του Περιστερίου σε σκέψεις…

Για να δούμε, τι θα δούνε αυτή την φορά τα ματάκια μας !

Read More

And More