Ποια ονόματα πατούν… γκάζι για την Eurovision;

Τα μάθατε τα νέα; Φύγαμε για Eurovision ! Ναι, αυτή η κρίσιμη απόφαση, αυτή η απόφαση για το χατίρι της οποίας… ταρακουνήθηκε συθέμελα όλη η χώρα – τύφλα να ΄χει το Μνημόνιο και η Τρίοκα σου λέει – πάρθηκε και έτσι για ακόμα μία χρονιά η Ελλάδα θα συμμετέχει κανονικά και με τον νόμο σε αυτό το διεθνών διαστάσεων μουσικό πανηγυράκι.

Ετσι, τώρα που… γκαζώσαμε για Σουηδία, ξεκίνησε και ο χορός των υποψήφιων ονομάτων. Ξεκίνησε ο χορός που έχει να κάνει βεβαίως – βεβαίως, με το ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θέλουν να διεκδικήσουν το εισητήριο για το Ελσίνκι.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των ΕΡΤικών αρκετά, αυτά που φιγουράρουν δεξιά και αριστερά, ακόμα περισσότερα. Σύμφωνα ,όμως, με τις δικές μου πληροφορίες το… ντέρμπι θα διεξαχθεί κυρίως ανάμεσα σε δύο γυναικείες παρουσίες.

Ναι, απ ΄ότι δείχνουν τα πρώτα τηλε-φαινόμενα και η φετινή υποψηφιότητά μας θα έχει άρωμα γυναίκας. Οι δύο κυρίες ,λοιπόν, της μουσικής σκηνής που διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το χατίρι της Eurovision, είναι η Αγγελική Ηλιάδη και η Θωμαής Απέργη, μιας και απ ΄ότι όλα δείχνουν, η υποψηφιότητα της Demy δείχνει να υποχωρεί.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την συμμετοχή μας στον 57ο διεθνή μουσικό διαγωνισμό !

“… Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή (Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013), υπ’ αριθμ. 1069 συνεδρίασή του, αποφάσισε κατ’ αρχήν τη συμμετοχή της ΕΡΤ στον φετινό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή τηλεθέαση της διοργάνωσης, με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία δεν θα έχει οικονομική επιβάρυνση – αντιθέτως, θα επιδιωχθεί να υπάρξει κέρδος. Ο τρόπος συμμετοχής θα αποφασιστεί, αφού διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες και προτάσεις και κατατεθεί σχετική εισήγηση στο ΔΣ…”

Read More

And More