Ποια πρώην βουλευτής, απόλαυσε τον ηθοποιό σύζυγό της στο θέατρο; [pics]

Είναι πολλά χρόνια ερωτευμένοι κι αγαπημένοι! Γνωρίζονταν από τις μέρες του σχολείου! Όπως έχει πει η πρώην βουλευτής σε συνέντευξή της ήταν ερωτευμένη με τον μετέπειτα άντρα της από το Λύκειο, γιατί ήταν δημοφιλής, ωραίος, πρόεδρος του 15μελούς και έπαιζε καλό μπάσκετ.

Οι δρόμοι τους χώρισαν και μετά το πανεπιστήμιο η Νάντια Γιαννακοπούλου, στέλνει ένα μήνυμα με ευχές στον Μάξιμο Μουμούρη για τα γενέθλιά του. Το μήνυμα τους φέρνει ξανά κοντά, κάνουν το πρώτο τους ραντεβού και από τότε είναι αχώριστοι! Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η γνωστή πολιτικός ερωτεύονται παντρεύονται και από αυτό το γάμο απέκτησαν τρία υπέροχα παιδιά!

Χθες ο Μάξιμος είχε πρεμιέρα στο θέατρο και η αγαπημένη του δεν θα μπορούσε να λείπει! Η Νάντια βρέθηκε στο θέατρο Διάνα, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Γιασμίν” όπου ο Μάξιμος παίζει μαζί με την Ελένη Ράντου  τον Ορέστη Καρύδα και άλλους

Λίγα Λόγια για την παράσταση

 Η Ελένη Ράντου, που ήθελε χρόνια να μεταφέρει στη σκηνή αυτό το τόσο σημαντικό σύγχρονο έργο, πήρε την έγκριση του ίδιου του Γούντυ Αλλεν για τη θεατρική της διασκευή, δίνοντας  για πρώτη φορά την ευκαιρία στη μεταφορά της περίφημης Blue Jasmine στο θέατρο.

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, τη Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια   της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο του Γούντυ Αλλεν στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης και την τραυματική εμπειρία της απώλειας, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελένη Ράντου, Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Ορέστης Καρύδας και Δημήτρης Καπετανάκος

Read More

And More