Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς “8 λέξεις” υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Είναι νέα όμορφη και ταλαντούχα. Την βλέπουμε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “8 Λέξεις”. Η Ιφιγένεια Τζόλα, σήμερα μιλάει για το σήριαλ στο “7 Μέρες TV” και τον Γιάννη Βίτσα και μας θυμίζει την εποχή που υποδύθηκε την μεγάλη μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Διάβασε όσα αποκαλύπτει στη συνέντευξη για το σήριαλ και τη ζωή τη ς

Τι αγαπάς στην ηρωίδα σου;

Η Ιφιγένεια μου αρέσει γιατί είναι μία κοπέλα πολύ αυθόρμητη. Έχει αξίες. Τις αρέσει να αγωνίζεται για όσα πιστεύει και να βοηθά τους ανθρώπους που αγαπά. Προσπαθεί να περάσει μηνύματα μέσα από τα βιντεάκια της. Δεν εφησυχάζει. Είναι μία δυναμική γυναίκα, που αγωνίζεται για τα θέλω της!

Ο γάμος της με το Σπύρο περνά βαθιά κρίση. Θα χωρίσουν ;

Η Ιφιγένεια με το Σπύρο αγαπιούνται πάρα πολύ. Έχει αγωνιστεί και στηρίξει ο ένας τον άλλο σε αρκετές δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Πρόκειται για μία σχέση που έχει τόσο τα πάνω της, όσο και τα κάτω της. Πιστεύω πώς όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται αληθινά και θέλει ο ένας τον άλλο το συναίσθημά τους δεν χάνεται.

Άρα θα ξεπεράσουν τους τριγμούς που αυτή την στιγμή βιώνουν;

Ναι. Προκύπτουν προβλήματα. Αυτή η σχέση ποτέ δεν ήταν απόλυτα ήρεμη. Είχε διάφορες διακυμάνσεις. Θεωρώ ότι θα συνεχίζουν να είναι μαζί.

Η Ιφιγένεια έχει μία ιδιαίτερα φιλική σχέση με τον Οδυσσέα και τη Νάνσυ. Είναι δίπλα στη δοκιμασία που περνά;

Η Ιφιγένεια έχει μία πολύ ευαίσθητη πλευρά. Στέκεται στους φίλους της. Προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Έρση η οποία έχει μείνει χωρίς τον άνδρα της. Ουσιαστικά είναι η πιο κοντινή της φίλη αυτή την στιγμή στο νησί. Την στηρίζει καταλυτικά στο πρόβλημα που περνάει.

Ξεκίνησες πολύ μικρή ηλικιακά το ταξίδι της υποκριτικής. Μάλιστα υποδύθηκες την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Έχω ένα μυστικό». Αντιλαμβανόσουν τότε το μέγεθος της ξεχωριστής αυτής ηθοποιού;

Ήταν μεγάλη μου τιμή ότι υποδύθηκα την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν το ντεμπούτο μου σ’ αυτό το μαγικό χώρο. Τη θαύμαζα. Την είχα ως πρότυπο στη ζωή μου. Μου άρεσε πολύ! Είχα παρακολουθήσει με τους γονείς μου όλες ταινίες της. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να την υποδυθώ ενθουσιάστηκα. Δε μπορούσα να πιστέψω. Χάρηκα τόσο όταν πήρα το ρόλο. Αγαπούσα και αγαπώ την Αλική Βουγιουκλάκη.

Ήταν αφορμή για να ασχοληθείς με το θέατρο;

Σίγουρα ήταν ένας από τους λόγους η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Από παιδί όταν παρακολουθούσα συνομηλίκους μου να συμμετέχουν σε σειρές προσπαθούσα να τους μιμηθώ. Μου άρεσε το κομμάτι της υποκριτικής.

Παράλληλα σπουδάζεις διεθνείς σχέσεις και πολιτικές επιστήμες.

Είναι ένα αντικείμενο, που μου αρέσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι οι ακαδημαϊκές γνώσεις βοηθούν στο να εξελιχθούμε. Μου αρέσει στη ζωή να ασχολούμαι να προσπαθώ διάφορα πράγματα.

Τα όνειρά σου;

Θα ήθελα σίγουρα να επιτύχω επαγγελματικά και να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Εύχομαι επίσης να κλείσει σύντομα αυτή η οδυνηρή συνθήκη της πανδημίας και να έχουμε όλοι υγεία.

 

Read More

And More