Ποια πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ” μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι; video

Χαμηλών τόνων και πανέμορφη η “Ελένη” του “Tατουάζ’ η αθώα και γλυκιά σύζυγός του δολοφόνου Ορφέα έχει κι άλλα ταλέντα! Η Έλενα Πιερίδου που την γνωρίσαμε φέτος στη πετυχημένη σειρά του Alpha αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι! Το τραγούδι της με τίτλο “Θυμήσου”, μόλις κυκλοφόρησε και μάλιστα η ηθοποιός, υπογράφει και τους στίχους!

Και μπορεί τα γυρίσματα του σήριαλ να σταμάτησαν για καλοκαίρι αλλά η Έλενα έχει δουλειά για το νέο της τραγούδι! Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλεθεατής, η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη ζωή της αλλά και για τον έρωτα!

“Από παιδί έκανα χορό, μεγαλώνοντας μουσική και θέατρο. Όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσω τι θα ακολουθήσω, δεν μπορούσα να διαλέξω. Κατέληξα στο θεατρικό μιούζικαλ, που τα συνδύαζε όλα».

Ο έρωτας έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο για εσάς; «Είναι λίγες οι στιγμές θυμάμαι τον εαυτό μου να μην είμαι ερωτευμένη».

Τι σας ελκύει σε έναν άντρα;«Η ειλικρίνεια, ο αυθορμητισμός, το χιούμορ, η ευαισθησία και ο δυναμισμός».

 

 

“Το ταξίδι είναι μουσική..“ #comingup #studio #recordingartist #newsong #music #latin #pop #love #polymusicrecords #staytuned

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έλενα Πιερίδου (@ellen_pierre) στις

‘Θυμήσου’ 🌹 το πρώτο μου τραγούδι σε συνεργασία με την Polymusic, κυκλοφορεί επίσημα. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον αγαπημένο Βίκτωρα Πολυδώρου που πίστεψε σε εμένα απο την πρώτη στιγμή, και την δασκάλα μου, Αγγελική Αντωνοπούλου που είναι πάντα δίπλα μου. Ελπίζω να αγαπήσετε το κομμάτι όσο εγώ. Σας ευχαριστώ για τα μέχρι στιγμής μηνύματα και την στήριξη σας! Το ταξίδι τώρα ξεκινάει 💫 Για να ακούσετε το κομμάτι πατήστε το link στο bio ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έλενα Πιερίδου (@ellen_pierre) στις

Άκουσε το τραγούδι της

Read More

And More