Ποια πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ”… πρωταγωνιστεί σε video clip;

Έχει μεγάλα μπλε μάτια και το βλέμμα της μαγνητίζει! Την γνωρίσαμε καλύτερα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Alpha “Τατουάζ”.

Η αστυνόμος Αθηνά Λυμπέρη έχει καταφέρει να κερδίσει την εύνοια του ταξίαρχου Σέκερη αλλά και την καρδιά του Νικόλα στο σήριαλ! Όπως κατάλαβες πρόκειται για την Ιφιγένεια Πιερίδου, την οποία θα δούμε σε έναν… διαφορετικό ρόλο

Η όμορφη ηθοποιός συμμετέχει στο video ενός νέου και ταλαντούχου τραγουδιστή, του Νέαρχου, για το κομμάτι «Θα Τ’ Αντέξω», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Το videoπου συνοδεύει τη δυναμική, ροκ και ερωτική μπαλάντα σκηνοθέτησε ο Γιώργος Ευαγγέλου και μας ταξιδεύει σε έναν έρωτα που μένει μετέωρος εξαιτίας μίας απροσδόκητης περιπέτειας.

Ο Νέαρχος είναι ένα από τα ταλέντα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον πρόσφατο κύκλο του «The Voice». Μάλιστα, τον διεκδίκησαν και οι τέσσερις coaches, αλλά εκείνος επέλεξε να μπει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Επίσης, το 2015 συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Κύπρου για την Eurovision, με ένα ντουέτο με την Χάρις Σάββα. Εκτός από τη χαρακτηριστική του ερμηνεία, στο «Θα Τ΄Αντέξω» ο Νέαρχος ξεδιπλώνει και το συνθετικό του ταλέντο, υπογράφοντας τη μουσική και τους στίχους.

Read More

And More