Ποια σειρά του Mega την γλίτωσε από της… κρίσης τα δόντια ;

Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό ! Μπορεί να βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα πριν την έναρξη του φετινού προγράμματος, του προγράμματος της σεζόν 2011-2012 κι ,όμως, τα κανάλια δεν έχουν αποφασίσει οριστικά, το τι θα βγάλουν στον αέρα και τι όχι…

Η κρίση έχει χτυπήσει κατά κούτελα όλη την τι-βιτσα μας και έχει προκαλέσει όσο να πεις πολλές… καρδιοπάθειες, εμφράγματα και αγωνίες. Ολοι οι τηλε-άνθρωποι διακαναλικά, προσπαθούν με πετσοκομμένα μπάτζετ να κάνουν… θαύματα και να μας παρουσιάσουν – όσο είναι εφικτό φυσικά – ένα πλήρες πρόγραμμα, με τα δεδομένα να αλλάζουν σχεδόν καθημερινά, ανάλογα με τα νέα οικονομικά δεδομένα και το πως αυτά διαμορφώνονται.

Θύμα της κρίσης ,λοιπόν, κινδύνεψε να πέσει και η νέα, σατιρική σειρά που ετοιμάζει για το Μεγάλο Κανάλι ο Λάμπρος Φισφής και η οποία έχει τον τίτλο , “Κάψε το σενάριο” ! Μία σειρά η οποία αρχικά ήταν να πάει για του χρόνου, στην πορεία αποφασίστηκε να κάνει πρεμιέρα τώρα και εν΄συνεχεία παραλίγο να μείνει στο συρτάρι, μιας και ο προυπολιγισμός του Mega, δεν επέτρεπε να την δούμε άμεσα στους δέκτες μας.

Ολα αυτά ,όμως, μέχρι χθες μιας και σύμφωνα με τα νεότερα, τελικά όχι δεν θα… “καεί το σενάριο”, αλλά θα κάνει κι αυτό πρεμιέρα λίαν συντόμως στους δέκτες μας, μαζί με τις σειρές του καναλιού , “Κλινική Περίπτωση, “Με λένε Βαγγέλη” και “Πίσω στο σπίτι”.

Τι; Αν βάζω το χέρι μου στην φωτιά; Οχι, βέβαια… Είμαστε για τέτοια ; Απλά σας μεταφέρω τα νεότερα από το τηλεοπτικό μέτωπο, σύμφωνα με τις σημερινές εξελίξεις. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του επιφυλλάσει αύριο η μοίρα του στον μαγικό κόσμο της τι-βιτσας μας !

Σημαντική σημείωση : Ο Λάμπρος Φισφής είναι ο νέος δημιουργός που πέρσι είχε υπογράψει στο Mega, την “Γενιά των 592 ευρώ” !

Read More

And More