Ποια Σόφη Πασχάλη; Με αυτή τη γυναίκα είναι ζευγάρι ο νικητής του “Survivor 2”, Ηλίας Γκότσης!

Ο Ηλίας Γκότσης και η Σόφη Πασχάλη έχουν πολλά κοινά. Κατ’ αρχάς έχουν… προϋπηρεσία στο Survivor, αν και σε διαφορετικές σεζόν. Επίσης, ετοιμάζουν μια πιλοτική ταξιδιωτική εκπομπή μαζί και, τρίτο και σημαντικότερο, αυτό τον καιρό είναι και οι δυο ερωτευμένοι. Όχι όμως ερωτευμένοι όπως γράφτηκε πρόσφατα.

Από τον περασμένο Νοέμβριο, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ κυκλοφορούσε σε βραδινές εξόδους του με την άλλοτε συμπαίκτριά του, τη γυμνάστρια Εύη Σαλταφερίδου, για την οποία ακουγόταν άλλοτε πώς είναι ερωτευμένη με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και άλλοτε με τον επίσης πρώην συμπαίκτη της, Πάνο Θεοδώρου. Η αλήθεια, όμως, ήταν ότι -όπως αποδείχτηκε- έτρεφε συναισθήματα για τον Ηλία Γκότση, ο οποίος μόλις είχε βγει από μια πολύχρονη σχέση.

Εδώ και λίγες εβδομάδες, λοιπόν,  σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, ο Ηλίας και η Εύη είναι ζευγάρι και, μάλιστα, δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί. Όσο για την όμορφη δασκάλα yoga, τον τελευταίο καιρό βγαίνει όλο και πιο συχνά με τον γνωστό τραγουδιστή και λυράρη Κωνσταντίνο Δρούλια των Droulias Brothers, με τον οποίο εθεάθησαν πριν από μερικά βράδια να δειπνούν σε εστιατόριο στο Περιστέρι και έδειχναν να μοιράζονται μια διάχυτη οικειότητα.

Read More

And More