Ποιά σούπερ λαμπερή κυρία της εγχώριας σόου-μπιζ θα είναι η αντικαταστάστρια της Έλλης στο “YFSF”;

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, θα βάλει τα… καλά της και θα έρθει στους δέκτες μας! Σαν να μην πέρασε μια μέρα εισβάλλει και πάλι στο prime-time του ΑΝΤ1, δηλαδή, στη βραδινή ζώνη του καναλιού και αναμφισβήτητα με την εμφανισή της αυτή θα πλημμυρίσει λάμψη τους δέκτες μας.

Ο λόγος τόση ώρα για την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα βρεθεί αυτή την Κυριακή να κάθεται δίπλα στον Νίκο Μουτσινά, τον Σταμάτη Φασουλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η Ζέτα δέχτηκε με μεγάλη χαρά να επισκεφθεί αυτή την εβδομάδα εκτάκτως το “Your Face Sounds Familiar”, αναλαμβάνοντας να αντικαταστήσει την ‘Έλλη Κοκκίνου, η οποία όπως σου είπα λατρεμένη σε προηγούμενη ανάρτηση, σε αυτό το live δεν θα είναι μαζί μας, μιας και κάποιες καλλιτεχνικές υποχρεώσεις της στο εξωτερικό, την αναγκάζουν να απουσιάσει.

Η Ζέτα από την άλλη μεριά, περιμένει πως και πως αυτή την… επίσκεψη, μιας και είναι “κολλητό” φιλαράκι με τον Νίκο Μουτσινά, έχει φιλικές σχέσεις με τον Φώτη, ενώ εννοείται πως λατρεύει και τον Σταμάτη Φασουλή, αλλά και την Μαρία Μπεκατώρου!

Read More

And More