Ποια tv-persona που απείχε από το τηλεοπτικό προσκήνιο, ετοιμάζεται να επανακάμψει;

Το τελευταίο καιρό απείχε τηλεοπτικά… Το τελευταίο καιρό είχε μείνει μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευδαν να πουν, πως ίσως η τηλεόραση για ΄κείνη ήταν ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει οριστικά. Τελικά ,όμως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα έκαναν λάθος, μιας και η εν’ λόγω παρουσιάστρια όχι μόνο δεν είχε αποφασίσει να κλείσει πίσω της την πόρτα της τηλεόρασης, αλλά ήδη έχει ετοιμάσει πλήρως το τηλεοπτικό comeback της!

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Βίκυ Φλέσσα η οποία σαν να μην πέρασε μια μέρα επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας μέσα από την ΝΕΡΙΤ και με την εκπομπή βεβαίως-βεβαίως “Στα Ακρα”, η οποία απ ΄ότι φαντάζομαι για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης κρίθηκε κι επιτυχημένη και απαραίτητη και έτσι θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας.

Με έναν νέο κύκλο ,λοιπόν, επεισοδίων επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση η εκπομπή «Στα άκρα» με τη Βίκυ Φλέσσα.
Πιο συγκεκριμένα θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 23.00, όπου πρόσωπα του δημόσιου βίου έρχονται «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη παρουσιάστρια, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, αυτοβιογραφούνται, ενίοτε εξομολογούνται, αλλά κυρίως τοποθετούνται σε θέματα που απασχολούν όλους μας.
Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου εκπομπών, ο καθηγητής Ψυχολογίας και Ιατρικών Επιστημών Γιώργος Παξινός επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως: πόσο γνωρίζουμε τον ανθρώπινο εγκέφαλο; Υπάρχει ελεύθερη βούληση στον άνθρωπο; Πώς ερωτευόμαστε; Αντιμετωπίζεται και πώς η άνοια;

Read More

And More