Ποιες εκπομπές μας εύχονται αυτό το Σαββατοκύριακο, “καλό καλοκαίρι” ;

Οι τίτλοι του τέλους πέφτουν σιγά-σιγά αυτές τις ημέρες στο πρόγραμμα όλης της ιδιωτικής τηλεόρασης, μιας και η σεζόν 2011-2012, έφτασε στο τέλος της.

Ετσι, η ψυχαγωγία φοράει τα μπρατσάκια της και μας αποχαιρετά με… δόξα και τιμή, κλείνοντάς μας ραντεβού και πάλι για Σεπτέμβρη, αφήνοντας πίσω μόνο της την ενημέρωση να κάνει τηλεοπτικό παιχνίδι, μιας και οι σημαντικότατες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις που λαμβάνουν καθημερινά χώρα, δεν αφήνουν τις ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών να κατεβάσουν… ρολά !

Ακόμα δύο ,λοιπόν, ψυχαγωγικά προγράμματα μας κουνούν το μαντήλι αυτό το Σαββατοκύριακο μέσα από το Mega και πρόκειται για τις εκπομπές , “Γλυκές Αλχημείες” και “Minute to win it” .Οσο για το πως ακριβώς θα πέσει η αυλαία ;

Ο Στέλιος Παρλιάρος μάς εύχεται καλό καλοκαίρι και μας προτείνει εύκολες συνταγές για δροσερά και απολαυστικά παγωτά που μπορούμε να φτιάξουμε όλοι μας, χωρίς να απαιτείται η χρήση παγωτομηχανής.
Θα μας δείξει βήμα βήμα, πώς να φτιάξουμε τούρτα παρφέ λεμόνι, με γαλλική μαρέγκα και παρφέ αρωματισμένο με λεμόνι.
Επίσης, θα μας φτιάξει παρφέ ροδάκινο και γιαούρτι, ένα γρήγορο, νόστιμο και αρωματικό επιδόρπιο, ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Στη συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια παλιά του συνταγή για παγωτό γιαούρτι, ένα επιδόρπιο που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια. Τέλος, θα μας δείξει μια εύκολη συνταγή για σοκολατένια γρανίτα στην οποία κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα δίνονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το σορμπέ. Η ιστορία του μη αλκοολούχου αυτού ποτού με φρούτα, άρχισε από τα σερμπέτια που απολάμβαναν οι Πέρσες, οι Άραβες και οι Οθωμανοί και τελικά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα δροσερά σορμπέ της δυτικής κουζίνας.

Και το “Minute to win it” μας αποχαιρετά αύριο βράδυ, με ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο τρέλα, αστείες δοκιμασίες και παίκτες έτοιμους για όλα! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πατάει το χρονόμετρο του «Minute to Win it» και υποδέχεται παίκτες έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες του παιχνιδιού.
Πρώτη διαγωνίζεται η Εύη, μια όμορφη φοιτήτρια οικονομικών. Ενώ μοιάζει για ένα πολύ ήσυχο και εσωστρεφές κορίτσι, κρύβει μέσα της μια πολύ δυναμική και καλή παίκτρια. Γυρνάει γύρω της χαρτιά υγείας, βάζει καλάθια στο κεφάλι της, ισορροπεί κρεμάστρες, πετάει κουτάλια σε ποτήρια και διεκδικεί τις 50.000 ευρώ του «Minute to Win it»!
Το ζευγάρι που ακολουθεί είναι η χαρά της ζωής! Η Σοφία και ο Νίκος αν και είναι πολλά χρόνια μαζί, ζουν ακόμη τον παιδικό τους έρωτα. Είναι συνέχεια γελαστοί και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο προκειμένου να πάνε ένα ταξίδι. Βάζουν αμπαζούρ στο κεφάλι τους, δημιουργούν μεγάλα ντόμινο και σβήνουν φώτα με μπαλάκια, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή!

Read More

And More