Ποιες ήταν οι ευχές των λαμπερών καλεσμένων στο γάμο της Χρουσαλά;

Ποιες ήταν οι ευχές των λαμπερών καλεσμένων στο γάμο της Χρουσαλά; | tlife.gr

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πήγαν να μρστού τη χαρά της Μαριέττας και του Λεό. Τι ευχήθηκαν όμως οι διάσημοι καλεσμένοι στους νεόνυμφους;

‘Ελλη Κοκκίνου: »Τις καλύτερες ευχές, να είναι πάντα ευτυχισμένοι, παθιασμένοι και γεμάτοι σεβασμό ο ένας για τον άλλον και βέβαια με πολλά παιδιά, γιατί γνωρίζω ότι το κορίτσι μας θέλει πολλά παιδάκια».

Χάρης Χριστόπουλος: »Έίναι δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες αλλά, σήμερα ένας πρίγκηπας, παντρεύτηκε μια πριγκήπισσα, εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένοι!»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: »Να είναι πάντα χαρούμενοι, ευτυχισμένοι να έχουν περισσότερα χαμόγελα στη ζωή τους παρά δάκρυα, γιατί και τα δεύτερα να πω δεν θα είναι. Να έχουν υπομονή για να λύνουν τις διαφορές, που κι αυτές θα προκύψουν και να κάνουν όσα παιδάκια αντέξουν».

Δέσποινα Μιραράκη: »Να είναι ευτυχισμένοι σε όλη τους τη ζωή και έτσι όπως ξεκίνησε αυτή η σχέση έτσι να φτάσουν μέχρι το τέλος».

Γ.Λιάγκας-Φ.Σκορδά: »Να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι και τόσο ερωτευμένοι, εμείς τους ξέρουμε αρκετό καιρό, τους αγαπάμε πολύ και θέλουμε να είναι έτσι όπως είναι πάντα, απλοί και να φτιάξουν γρήγορα μια μεγάλη οικογένεια».

Δούκισσα Νομικού: »Να ζήσουν! Τους εύχομαι τα καλύτερα και να κάνουν σύντομα πολλά παιδάκια»

Τένια Μακρή: »Εύχομαι να είναι τόσο όμορφη η ζωή τους, όσο και εκείνοι»

READ more