Ποιες παρουσιάστριες του Alpha δεν ξέρουν αν θα έχουν δουλειά από 1η Γενάρη στο κανάλι ;

Κορώνα ή γράμματα για δεύτερη φορά μέσα σε μία σεζόν, βλέπουν τα αστέρια του Alpha να παίζεται το τηλεοπτικό τους μέλλον ! Ναι, οι μέρες που θα περάσουν μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, μιας και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να… τηλε-ξημερώσει στα γνωστά ονόματα του καναλιού από 1η Γενάρη και για την ακρίβεια, κανείς δεν ξέρει ποιος από 1η Γενάρη και μετά θα είναι στον αέρα και ποιος όχι !

Οπως σας έχω γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας, στο πλαίσιο του συμμαζέματος των οικονομικών τους, σκέφτονται μήπως και χρειαστεί να προχωρήσουν σε ένα γενναίο, δεύτερο κούρεμα του προγράμματός τους, αφήνοντας μοιραία πρόσωπα και εκπομπές εκτός, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν !

Οσο τώρα για το ποιοι έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα; Το μεγαλύτερο πρόβλημα τηλε-επιβίωσης στην Κάντζα, εννοείται πως αντιμετωοπίζουν τα πρόσωπα εκείνα των οποίων το συμβόλαιο συνεργασίας λήγει με το καναλι στις 31 Δεκεμβρίου του 2011 και μένουν εντελώς… ξεκρέμαστα, μέχρι νεοτέρας !

Και τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από την Ναταλία Γερμανού, την Ελενα Παπαβασιλείου, αλλά και την Αση Μπήλιου ! Ναι, και οι τρεις κυρίες της Κάντζας έχουν συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι την τελευταία μέρα αυτού του χρόνου και όπως καταλαβαίνετε, κάθονται σε… αναμένα κάρβουνα, μέχρι να αποφασιστεί τόσο για το “Μες την καλή χαρά”, όσο και για το “Star System”, για το αν θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στο πρόγραμμα του σταθμού και από Γενάρη.

Φυσικά, αξίζει να σας επισημάνω, πως μαζί με την Ναταλία, την Ελενα και την Αση, στο τέλος του χρόνου λήγουν και τα συμβόλαια και των ανδρων της παρέας του “Μες την καλή χαρά” !

Για να δούμε τι θα δούμε, ή μάλλον τι δεν θα δούμε στους δέκτες μας !

Read More

And More