Ποιες περιφέρειες και ποιοι δήμοι θα μας ξενυχτήσουν το βράδυ της Κυριακής;

Σύμφωνα με το NewsIt, όσο περνούν οι ώρες τα μηνύματα στα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων δίνουν και παίρνουν. Σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες συγκεντρώνουν δηλώσεις υποστήριξης στους υποψηφίους τους από αποτυχόντες του πρώτου γύρου οι οποίοι κάνουν πολιτικά “παζάρια” μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δήμος Αθήνας

O Νικήτας Κακλαμάνης κατάλαβε από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου οτι η δεύτερη τετραετία δεν θα είναι εύκολη κατάκτηση. ‘Οπως λένε από τη ΝΔ τα μηνύματα που παίρνουν είναι οτι τελικά η διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων θα εξελιχθεί σε ντέρμπι αλλά δηλώνουν βέβαιοι για την τελική επικράτηση του νυν δημάρχου.
Ολα βέβαια λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα εκλογικά θα εξαρτηθούν και από την συμμετοχή των εκλογέων.

Περιφέρεια Αττικής

Εδώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις φαίνεται ο Γιάννης Σγουρός να έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο από το επιτελείο Κικίλια υποστηρίζουν οτι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κι εδώ όμως σε αυτή την τεράστια περιφέρεια ρυθμιστής θα είναι η συμμετοχή.

Δήμος Πειραιά

Οι συμμαχίες δίνουν και παίρνουν στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Η πόλωση είναι μεγάλη και θεωρείται βέβαιο οτι και αυτή η μονομαχία θα μας βρεί να μετράμε ψήφο – ψήφο την διαφορά των κ.κ. Μίχα και Μιχαλολιάκου.

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κι εδώ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα προς τα που γέρνει η πλάστιγγα. Η Πελοπόννησος λένε από τη ΝΔ θα μπει σίγουρα στις περδισμένες περιφέρειες και το αιτιολογούν από το γεγονός οτι τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει συμμαχίες της τελευταίας στιγμής. Φέρνουν ως παράδειγμα την στήριξη του πρωην Νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκου στον κ.Δράκο, ενω στον α γυρο ήταν με τον Πέτρο Τατούλη.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη η ΝΔ δίνει σκληρή μάχη να κρατήσει τον δήμο με τον κ. Κ. Γκιουλέκα (χθες στηρίχθηκε επίσημα από τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Β. Παπαγεωργόπουλο ) που δέχεται πίεση από τον κ. Ι. Μπουτάρη, ο οποίος βάλλεται όμως και από τους εκκλησιαστικούς παράγοντες και από τον ΛΑΟΣ. Κρίσιμη είναι η στάση που θα τηρήσει ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος κ. Στ. Παπαθεμελής

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164