Ποιες χώρες μας ψήφισαν και ποιες μας έριξαν… μαύρο στη φετινή Eurovision !

Ακόμα μία Eurovision πέρασε στην ιστορία ! Η΄ διαφορετικά αν προτιμάτε, Eurovision ήταν και πέρασε ! Μία Eurovision κατά την διάρκεια της οποίας δεν καταφέραμε καν να σκαρφαλώσουμε πάνω από την… βάση. Δηλαδή, δεν τα καταφέραμε καν να γυρίσουμε πίσω, έχοντας στις βαλίτσες μας μία αξιοπρεπή θέση. Γιατί το να βγαίνεις 17ος από τις 26 συνολικά χώρες, όχι δεν είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα !

Παράλογοοοοο ; Δεν απαντάει, άρα λογικό όπως θα έλεγε και η “Χήρα Μήτση”, μιας και το “Αφροντίσιακ” ήταν πραγματικά ένα τραγικό κομμάτι, απ ΄όποια πλευρά κι αν το έβλεπες. Και από την μουσική του και από τους στίχους του και από την παρουσίασή του. Ηταν ένα κομμάτι – ύμνος στο απόλυτο τίποτα, κάτι το οποίο άλλωστε σας το είχα γράψει ευθής εξ ΄αρχής.

Ηταν ένα κομμάτι που είχε στηριχθεί στην… συνταγή του “φάτε μάτια, ψάρια…”, μιας και για πολλοστή φορά αποδείξαμε πως για εμάς Eurovision είναι ένα ποπάκι της συμφοράς αχταρμάς με λίγο συρτάρι, λίγο τσιφτετελάκι και με φόντο ένα στρασένιο βρακάκι και έξω από την πόρτα.

Ετσι, αυτή η χρονιά σίγουρα δεν είναι μία από τις… ένδοξες Γιουροβιζιονικές χρονιές για την Ελλάδα… Καταφέραμε όπως σας είπα και στην αρχή να τερματίσουμε 17οι και καταιδρωμένοι, συγκεντρώνοντας μόλις 64 βαθμούς ! Εχει ,λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε το… παζλ της ψηφοφορίας με τις χώρες που μας ψήφισαν, αλλά και με εκείνες που μας έριξαν… “μαύρο” :

Εχουμε και λέμε :

Αλβανία : 12, Ρουμανία : 8, Ουκρανία : 5, Βέλγιο : 2, Αζερμπαιτζάν : 5, Τουρκία : 3, Βοσνία – Ερζεβοβίνη : 1, Μολδαβία: 4, Βουλγαρία : 1, Κύπρος : 12, Γεωργία : 1, Σερβία : 4, Γερμανία : 1, Ρωσία : 3, Ισραήλ : 2

Μαυροβούνιο, Αυστρία, Λευκορωσία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Σλοβενία, Κροατία, Σλοβακία, Σκόπια, Ολλανδία, Πορτογαλλία, σλανδία, Σουηδία, Οσλο, Λιθουανία, Εσθονία, Δανία, Λετονία, Ισπανία, Φιλανδία, Ιταλία, Ουγγαρία και Ιρλανδία : 0 !!!!!!!

Μην μου πείτε, εδώ κολλάει γάντι το… “μαύρο στο Μαυρογιαλούρο” ! Αντε και με τις υγείες μας…

ΥΓ : Τελικά η Ευρώπη δεν είναι… sex-maniac για να χάνει το… φως της με τα “μπουτάκια έξω λοιπόν” !

Read More

And More