Ποινική δίωξη σε βάρος πέμπτου ηθοποιού για βιασμό: Σοκάρουν οι καταγγελίες

Νέα βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο. Και πέμπτος ηθοποιός στο εδώλιο για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή μετά την άσκηση εις βάρος του ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας

Ο ίδιος αρνείται τις πράξεις του και λέει ότι οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του. Ο 40χρονος ηθοποιός κατηγορείται μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σοκαριστικές καταγγελίες

Τέσσερις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει καταθέτοντας μηνύσεις για σειρά βιασμών, με κάποιες εξ αυτών να είναι ανήλικες όταν κακοποιήθηκαν σεξουαλικά.

«O κ. εισαγγελέας μετά από εξαντλητική προκαταρκτική έρευνα έκρινε ως βάσιμες τις καταγγελίες των θυμάτων. Πλέον, η ανάκριση θα διεξαχθεί κατ΄απόλυτη προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι άμεσα η υπόθεση θα φτάσει στο φυσικό της δικαστή. Οι κοπέλες είναι ικανοποιημένες που οι καταγγελίες τους κρίθηκαν ως βάσιμες και ευελπιστούν ότι η τιμωρία του υπαιτίου δε θα αργήσει», δήλωσε ο Πέτρος Πανταζής, δικηγόρος των θυμάτων.

Η πρώτη καταγγέλλουσα, ηθοποιός που διαπρέπει στο εξωτερικό, μήνυσε τον 40χρονο μαζί με την αδελφή της για τους βιασμούς τους σε ηλικία 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και, ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα και του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές μου και με βίασε», δήλωσε η 30χρονη καταγγέλουσα.

«Ήταν χειριστικός»

Η τρίτη κοπέλα που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του καταγγέλλει ότι την βίασε δύο φορές, το 2014 και το 2015, σε ηλικία 18 και 19 ετών.

«Με χαστούκιζε με φοβερή δύναμη στο πρόσωπο, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα. Μου έπιανε τον λαιμό και τον έσφιγγε κόβοντας μου την αναπνοή», δήλωσε η 26χρονη καταγγέλουσα.

Η τρίτη μήνυση αφορά σε βιασμό 20χρονη κοπέλας, στα τέλη Αυγούστου του 2013 κατά τη διάρκεια μαθήματος υποκριτικής.

«Ο μηνυόμενος άρχισε να σβήνει σιγά-σιγά τα φώτα του σπιτιού του, μέχρι το σημείο που είχε μείνει ανοιχτό μόνο το φως του χωλ και ήταν αρκετά σκοτεινά, λέγοντας μου να μην διακόπτω το μονόλογο ό, τι και να κάνει…», δήλωσε η 29χρονη καταγγέλουσα.

Ο 40χρονος υποστηρίζει πως οι καταγγέλλουσες ήταν ερωτευμένες μαζί του.

«Έχουμε κληθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξετάσεως, έχουμε αρνηθεί τις κατηγορίες, έχουμε καταθέσει υπομνήματα και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας», δήλωσε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ο οποίος, σύντομα θα τον καλέσει σε απολογία.

Πηγή: Mega

Read More

And More