Ποινική δίωξη σε βάρος πέμπτου ηθοποιού για βιασμό: Τι αναφέρει η δικηγόρος του

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Πέμπτης 17/2, και πέμπτος ηθοποιός πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή μετά την άσκηση εις βάρος του ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. 

Η εισαγγελική αρχή άσκησε σε βάρος του ηθοποιού ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από τέσσερις γυναίκες, οι δύο εξ αυτών αδελφές.

Η δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Κική Πακιρτζίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha: 

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες για ακόμη μια φορά είναι στην απόλυτη διάθεση της δικαιοσύνης, όταν και όπου του ζητηθεί θα είναι παρών και θα καταθέσουμε το σύνολο του αποδεικτικού υλικού που έχουμε στα χέρια μας. Φυσικά τις γνώριζε τις κοπέλες, ενδεικτικά και μόνο αναφέρω ότι με τη μία είχε και μακροχρόνιο ερωτικό δεσμό, σε γνώση βέβαια της οικογένειας και μάλιστα συζούσαν και στην ίδια οικία, επί χρόνια». 

 

Read More

And More